Billeje
Örnsköldsvik
Oversæt
Sverige // Örnsköldsvik
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Örnsköldsvik: Sixt biludlejning online booking

Lad ferieeventyret tage sin begyndelse med at besøg hos Sixt Biludlejning Örnsköldsvik. Bilturene bringer dig forbi masser af skøn natur og spændende udendørsaktiviteter, og med en udlejningsbil fra Sixtkoncernen er du ekstra godt rustet til at komme omkring i lokalområdet. Vi har flere kontorer i selve byen og et i lufthavnen, og her står vi altid klar til at guide dig. Er du i tvivl, om billeje er en god investering? Har du spørgsmål til det praktiske med hensyn til at bestille bilen? Eller vil du vide mere om os som virksomhed? Spørg os, og du får svar fra nogle af de meste kompetente medarbejdere i biludlejningsbranchen. Billeje i Örnsköldsvik kan bookes online, telefonisk eller på stedet.

 
 • Umea Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ankomsthallen, Arrival hall
  903 36 Umeå

  Ma. - Fr.07:00 - 23:00
  Lø.10:00 - 18:00
  Sø.10:00 - 22:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Umea Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Central Station
  903 28 Umeå

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Umeå Havn

  Sixt Billeje
  Blå vägen 4
  913 32 Holmsund

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Örnsköldsvik

Örnsköldsvik er en naturelskers drøm, og byen med den skønne beliggenhed ud til Den Botniske Bugt indbyder til masser af køreture i de smukke landskaber. Især det berømte område Den Høje Kyst, som er på UNESCO's Verdensarvsliste, er en af områdets helt store attraktioner, og derudover har du også mulighed for at besøge nationalparken Skuleskogen, som ligger omtrent 20 km syd for byen. Selvom Örnsköldsvik har masser af aktivitetstilbud, må du dog ikke glemme, at der er gode muligheder for at tage på dagsture i Sixtbilen. Hvad med en tur ned langs kysten eller, hvis du har mod på lidt længere tid bag rattet, en tur op til Umeå, hvor du kan nyde masser af gode shoppingmuligheder, spændende restauranter og kulturelle tilbud? Der er såmænd muligheder nok, når du lader Sixt Biludlejning Örnsköldsvikstå for transporten, og vi er sikre på, at du nok skal komme til at sætte stor pris på den fleksibilitet og frihed, der følger med udlejningsbilen.

Vi har et naturligt øje for kvalitet, uden at det koster

Biludlejning i Örnsköldsvik er omfattet af kategorier som personbiler, stationcars, 4x4, sportsvogne og cabrioleter, så du vælger helt frit, om du er til det ene eller det andet. Bilerne holder den højeste standard, men du betaler ikke ekstra for denne. Målsætningen er nemlig, at du hos Sixt får udlejningsbiler tilbudt til konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Bilerne kan kombineres med ekstraudstyr inden for mange klasser, så måske burde du overveje en GPS, autostol eller noget helt tredje. Vi byder også gerne ind med ekstra services i form af ubegrænset kilometertal, udvidede åbningstider og en ekstra dækning ved flere chauffører, så kontakt for nærmere info.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice