Billeje
Mora
Oversæt
Sverige // Mora
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Mora: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning yder dig velkommen til Mora, en hyggelig by i Dalarna. Det er stedet, hvor du kommer helt tæt på den autentiske svenske kultur. Her er der mulighed for at udforske traditionelt kunsthåndværk og kultur samt at koble af i den flotte natur, der omgiver byen. Billeje i Mora giver dig en transportløsning, der passer ideelt til dine behov, så du kan køre på ture overalt i Mora og de omkringliggende byer, uden at skulle tænke på billetter og køreplaner. Ring eller skriv til os allerede i dag, og så sørger vi for, at der er styr på transporten, så snart du ser Sveriges flag vaje i vinden! Vi glæder os til at se dig!

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Mora

Med billeje i Mora har du rig mulighed for at være kulturel, og et af de oplagte steder at begynde er Zorngården, som tilhørte den berømte maler Anders Zorn. Her kan du opleve kunstnerens atelier og den rustikke indretning, og lige ved siden af findes et museum hvor du kan opleve de mange malerier, der portrætterer det traditionelt svenske almueliv omkring århundredeskiftet. Når man rejser, er det normalt at tage souvenirs med hjem, og i Sverige kommer man ikke uden om Dalahesten! Den klassiske træfigur findes i souvenirbutikker landet over, men i Mora kan du hente din med hjem direkte fra værkstedet i Nusnäs, som ligger lige udenfor byen.Det bliver ganske enkelt ikke mere autentisk! Der er nok at tage sig til i Mora, men den flotte Siljansø er selvfølgelig også et besøg værd. Her er der gode sejlmuligheder, ligesom du kan vandre i de naturskønne omgivelser. Uanset om du søger afslapning og sved på panden, traditionel svensk kultur og moderne byliv, så har Mora noget for dig, og det har Sixt billeje i Mora helt sikkert også!

Sixt gør det nemt, du gør det spændende!

Når du vælger biludlejning i Mora, vælger du samtidig den frihed og fleksibilitet, der følger med i pakken fra en af verdens største biludlejningsfirmaer og med 4000 internationale kontorer. Vi kan tilbyde både almindelige personbiler og stationcars samt den velkendte 4x4, der passer perfekt til det vilde skovlandskab. Der er naturligvis flere valgmuligheder, men husk, at du altid booker ud fra de enkelte kategorier og ej ønsket om at køre rundt i en Mercedes Benz eller et andet specifikt bilmærke. Du kan dog forvente dig en kvalitetsvare, når du lejer en Sixtbil.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice