Billeje
Mölndal
Oversæt
Sverige // Mölndal
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Mölndal: Sixt biludlejning online booking

Påbegynd bilrejsen ved Sixt Biludlejning i Mölndal, hvor du finder prisvenlige førsteklasses biler til opholdet i Sverige. Byen Mölndal ligger i den sydlige udkant af storbyen Gøteborg, og takket være nærheden til et stort trafikknudepunkt har du fantastiske forudsætninger for roadtrips langs motorvej E6 sydpå mod Malmø og nordpå mod Norge eller via E20 nordøst på mod Örebro. Når du foretager Sixt billeje i Mölndal, indebærer det, at du lejer en moderne bil til en superskarp pris. Bilen vil lette din rejse i væsentlig grad og give dig den ekstra frihed, som du ikke opnår med kollektiv trafik. Slip for at tilpasse din ferie eller forretningsrejse efter tidstabeller og sats i stedet på det komfortable valg.

 
 • Mölndal/BMW Bilia Group

  Sixt Billeje
  Göteborgsvägen 92
  431 37 Mölndal

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Mölndal

Den hyggelige by Mölndal er nem at overskue i din Sixtbil, og du bevæger dig nemt rundt mellem byens seværdigheder og naturoplevelser. Du kan f.eks. sætte kurs mod det interessante Mölndal museum.Nord for byen kan du tage en tur i det smukke og beskyttede naturområde Safjället. Sixtbilen kan også føre dig til den dejlige sø Stora Delsjön, hvor der er fantastiske bademuligheder, ligesom du kan tageet slag golf ved den nærliggende Delsjö golfklub. Det er naturligvis helt op til dig, hvad du foretager dig med bilen fra Sixt Biludlejning i Mölndal. Det er dog oplagt at besøge storbyen Gøteborg, når du lejer en bil i Mölndal. Kør gerne til den smukke botaniske have, der fylder intet mindre end 175 hektarer, og som huser mange imponerende planter og vækster. Du kan også tage et smut iNordens største forlystelsespark Liseberg fra 1923.

Udforsk Mölndal og omegn i en stilfuld kvalitetsbil fra Sixt

Få endnu mere ud af din tur til Sverige, når du foretager prisvenlig billeje i Mölndal. Du bestemmer selv, hvilket Sixtkontor du ønsker at afhente bilnøgler og køretøjet ved, og så står din forhåndsbestilte Sixtbil ellers klar ved din ankomst. Hos Sixt har du bl.a. mulighed for at bestille en rummelig 4x4%u2019er, men du kan også leje en moderne økonomibil eller sportsvogn, hvis du ønsker fokus på funktionalitet eller stil på turen. Sixt Biludlejning i Mölndal tilbyder naturligvis også praktiske tjenester og udstyr til din bilrejse. Book f.eks. dækning af flere førere under opholdet, tilføj GPS navigation, en autostol til barnet eller nyd ubegrænset kilometertal for ekstra frihed og fleksibilitet. Sixtteamet glæder sig til at byde dig velkommen i Mölndal og giver dig en fremragende start på rejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice