Billeje
Köping
Oversæt
Sverige // Köping
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Köping: Sixt biludlejning online booking

Begynd turen til hyggelige Sverige med at lægge vejen forbi Sixt Biludlejning Köping lige ved byens banegård. Her står vores imødekommende personale klar til at byde dig indenfor i filialen. Har du ikke allerede bestemt dig for, hvilken af vores mange kvalitetsbiler, der passer bedst til din tur, skal vi nok hjælpe dig med at tage valget, da vi har mange års erfaring med at matche udlejningsbiler med de forskellige kundetyper. Köping er, som navnet antyder, en gammel handelsby, og nu har du mulighed for at drage nytte af den fremragende beliggenhed. Lej en bil og tag på rejse rundt i Västmanlands län. Billeje i Köping kan forhåndsreserveres over nettet eller telefonen, og det kan ske allerede i dag!

 
 • Köping Banegård

  Sixt Billeje
  Köping Tågstation
  73130 Köping

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Köping

Köping er et fantastisk udgangspunkt, hvis man vil opleve lidt af det hele under sit ophold i Sverige. Her kan man nyde en tur i den velbevarede gamle bydel, inden turen går til eksempelvis Örebro, godt 60 km mod sydvest. Den gamle kulturby indbyder til en rejse gennem fortiden med blandt andet et besøg på det berømte Örebro Slot, og har du lyst til at shoppe souvenirs til vennerne og familien derhjemme, er der også gode muligheder for at gøre dette. Har du lyst til at opleve naturen på tætteste hold, kan du med fordel tage Sixtbilen til Sveriges tredjestørste sø Mälaren, og samtidig har du også mulighed for at gøre et stop i Eskilstuna, landets stålhovedstad, hvor du kan shoppe alt indenfor knive og andet køkkengrej. Mulighederne er utallige, når du vælger Köping som destination, men når du samtidig vælger at lade Sixt Biludlejning Köping stå for transporten, giver du dig selv endnu mere tid i dagsprogrammet.

Gode biler med alverdens ekstraudstyr

Sixt Biludlejning er blevet mange rejsendes førstevalg, og vi bestræber os selvfølgelig på at værdsætte den tillid, kunderne har vist os fra 1912 og frem til i dag. Din billeje i Köping bliver derfor håndteret med stor professionalisme fra start til slut. Kontoret giver dig chancen for at køre afsted i personbiler, stationcars, 4x4, sportsvogne og cabrioleter, som du lejer for den ønskede periode og til attraktive priser. Hos Sixt er filosofien nemlig, at det skal kunne betale sig at leje en bil på destinationen, uden at du går på kompromis med bilens kvalitet og kørekomfort. Vi sidder allerede nu klar til at modtage din bestilling, så lej bilen allerede i dag.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice