Billeje
Gävle
Oversæt
Sverige // Gävle
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Gävle: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til herlige Gävle i det østlige Sverige. Her venter der dig en herlig blanding af autentisk stemning, gode shoppingmuligheder, kultur og selvfølgelig den flotte natur, som hvert år lokker mange rejsende til denne del af Sverige. Når du lejer en bil hos filialen Sixt Biludlejning Gävle, er du godt rustet til at komme omkring og opleve de forskellige seværdigheder i området, og vi er sikre på, at der blandt vores store sortiment af kvalitetsbiler til fornuftige priser også er en udlejningsbil, der passer til dine behov. Uanset om du er til promenadeture langs kysten, picnic i de dybe skove eller byferie med shopping og kultur, er vi med hele vejen, så du i den grad kan opleve Sverige. Billeje i Gävle kan reserveres gennem Sixt her og nu.

 
 • Gävle Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Gävle Centralstation
  803 11 Gävle

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Gävle

  Sixt Billeje
  Rälsgatan 12
  802 91 Gävle

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Gävle

Gävle er en skøn by, og vil du dykke ned i områdets kultur og historie, kan vi varmt anbefale et besøg på byens tre historiske museer, og har du bagefter lyst til at slappe af med en god kop kaffe, må man sige, at du befinder dig det rigtige sted. Gävle er nemlig også hjemby for det kendte kaffemærke Gevalia, og med et besøg på fabrikken får man mulighed for at smage på flere af virksomhedens premiumblandinger, som ellers ikke er tilgængelige på det europæiske marked. Selvom der er nok at se og gøre i Gävle, må man ikke glemme, at byens gode beliggenhed ved den sydvestlige del af Den Botniske Bugt egner sig godt til dagsture i lokalområdet. Tag eksempelvis en tur op langs vandet, hvor du kan nyde både udsigten og de hyggelige små landsbyer, inden dagen rundes af med et godt aftensmåltid tilbage i byen. Hos Sixt Biludlejning Gävle glæder vi os selvfølgelig også til at se dig!

Kombinér kvalitetsbiler med serviceminded Sixt

Sixt er verdensførende inden for biludlejning, og når det drejer sig om billeje i Gävle byder vi ind med kombinationen af kvalitetsbiler og god service, så du kan føle dig i trygge hænder. Fortæl os blot, om du vil leje en bil her i afdelingen eller måske via en af vores andre internationale stationer, og om den skal lejes for én dag eller i en længere periode. Vi giver dig frit valg mellem personbiler og stationcars samt den terrængående 4x4, ligesom vores serviceafdeling står klar med alverdens udstyr, så der er fokus på komfort over hele linjen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice