Billeje
Arjeplog
Oversæt
Sverige // Arjeplog
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Arjeplog: Sixt biludlejning online booking

Glæd dig til et rigtig rejseeventyr i selskab med Sixt billeje i Arjeplog. Egnen er en lise for sjælen med sin smukke, vilde natur og autentisk svenske charme. Vil du opleve landet fra en lidt anden vinkel, lidt på afstand af storbyens pulserende liv, er du kommet til det helt rigtige sted, og hos Sixt Biludlejning Arjeplog glæder vi os til at vise dig, hvor langt du kan nå med vores udlejningsbiler. Vi finder bilen til dit eventyr og skræddersyr gerne lejekontrakten, så du kan skabe dine egne fortællinger i den svenske vildmark. Billeje i Arjeplog kan bookes online eller telefonisk, hvis du vil forhåndsreservere.

 
 • Arvidsjaur Lufthavn
  Flygplatsen
  933 91 Arvidsjaur

  Ma. - Fr.09:00 - 21:30
  Lø.12:30 - 13:30
  Sø.15:30 - 21:30
  Helligdag15:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Arvidsjaur Lufthavn

  Sixt Billeje
  Flygplatsen
  933 91 Arvidsjaur

  Ma. - Fr.09:00 - 21:30
  Lø.12:30 - 13:30
  Sø.15:30 - 21:30
  Helligdag15:30 - 21:30

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Arjeplog

Årstiden er i grunden ikke så vigtig. når du rejser til Arjeplog, for om vinteren er det tid til ski, snescooter og skøjteløb på søerne Hornavan og Uddjaur, og om sommeren står den på vandring, svømmeture, og selvom byen ligger lidt syd for polarcirklen, kan du også opleve nordlyset i sommermånederne. Pakken tæller lidt af det hele, og når du samtidig vælger billeje hos Sixt Biludlejning Arjeplog, er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du skal nå at se. Har du lyst til at dykke ned i områdets rige historie kan du med fordel besøge Sølvmuseet, hvor forskellige udstillinger fortæller om 10.000 års historie i området med særligt fokus på den samiske kultur. Derudover må du selvfølgelig ikke snyde dig selv for den skønne, laplandske natur, og når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning Arjeplog, er den heldigvis heller ikke særligt langt væk. 40 km mod nordvest begynder nationalparken Pieljekaise, og har du mod på lidt længere tid bag rattet, kan du endda også tage en tur op mod de nordnorske fjelde. Mulighederne er mange, når du vælger skønne Arjeplog som dit udgangspunkt.

Kvalitetsbiler til lave priser

Står den på billeje i Arjeplog? På vores centralt beliggende kontor, som du finder lige ved Hotel Lyktan, kan vi tilbyde bilkategorier som stationcars og 4x4, som er perfekte til det rustikke landskab. Alle vores biler er både moderne og nysynede, og de gode Sixtpriser, du måske allerede kender fra andre filialer, finder du også her hos os. Har du brug for ekstraudstyr, tilføjer du det blot, når du forhåndsreserverer over telefonen, nettet, eller når du kigger forbi dette svenske kontor! Vi har fokus på kvalitetsvarer og udlejer således kun biler fra de bedste leverandører, men til konkurrencedygtige priser.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice