Billeje
Ange
Oversæt
Sverige // Ange
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ange: Sixt biludlejning online booking

Besøg gerne Sixt Biludlejning Ånge, inden du begiver dig ud på et vaskeægte ferieeventyr i hjertet af Sverige. Ånge ligger i Västernorrlands län lige på grænsen til Jämtland, og vil man opleve den svenske natur helt tæt på, er man kommet til det helt rigtige sted! Filialen Sixt Biludlejning Ånge glæder sig til at bidrage med ekspertise, gode råd og driftssikre biler til dine svenske køreture. Billeje i Ånge gennem Sixt giver dig kort og godt de bedste forudsætninger for at opleve området på dine betingelser. I en egn som Ånge venter eventyret altid nede ad den næste skovsti eller bag den næste bakketop.

 
 • Ånge

  Sixt Billeje
  Källvägen 3
  841 32 Ånge

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   13:00 - 16:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Ånge

Ånge kaldes også for Sveriges Seattle, og er der en ting, som byen er kendt for, er det de mange bands, der igennem tiden har været med til at sætte den lille by på landkortet. Dog er det som regel ikke musikken, som fanger de fleste udenlandske rejsendes interesse, men derimod den afdæmpede charme, naturen og selvfølgelig byens gode beliggenhed, hvor man kan tage på flere dagsture rundt i området. Selvom Ånge er hyggelig, kan man måske også af og til komme til at savne lidt mere storbystemening. Med biludlejning i Ånge tager du blot Sixtbilen til Sundsvall, som ligger godt og vel 75 km mod øst. Her får du gode shoppingmuligheder, restauranter og masser af kulturelle tilbud. Har du valgt en udlejningsbil fra Sixt, må du dog heller ikke snyde dig selv for et besøg ved den berømte Storsjön, som ligger cirka 80 km fra Ånge. Her ved Sveriges egen Loch Ness kan du måske være så heldig at få et glimt af det legendariske Storsjöuhyre, som lokalbefolkningen har fortalt om siden det 19. århundrede.

Lej en bil hos Sixt og få fuld valuta

Sixt er det helt rigtige valg, når det drejer sig om billeje i Ånge. På vores kontor i udkanten af byen kan vi nemlig tilbyde både personbiler og stationcars samt den terrængående 4x4, der er helt ideelt til det rustikke landskab. Sixt hører til blandt topfirmaerne inden for biludlejning, men det afspejler sig ikke i vores priser. Vi udlejer nemlig vores driftssikre og toptunede biler til uhyre lave priser, så alle kan være med i kampen om at leje en bil. Få mest muligt ud af dit ophold i et af Sveriges dejligste områder, tag bilen rundt i Ånge og omegn! Bestil gerne bilen her og nu.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice