Billeje
Westminster
Oversæt
Storbritannien // Westminster
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Westminster: Sixt biludlejning online booking

Få den komplette frihed til at opdage det sydlige Storbritannien, når du lejer en prisvenlig bil ved Sixt Biludlejning i Westminster. Med en toptunet Sixtbil fra afdelingen i Westminster starter du ud i det centrale London og har ikke langt til verdensberømte seværdigheder og uforglemmelige oplevelser. Opdag Londons forskellige områder eller tag på eventyr langs Englands skønne østkyst eller i historiske byer, såsom Oxford og Cambridge. Det er desuden enkelt at foretage Sixt billeje i Westminster, hvilket du kan gøre via hjemmesiden, telefonisk eller via Sixts smartphoneapp på få minutter. Få mest muligt ud af din tid i pulserende England med et komfortabelt køretøj, der tager dig rundt mellem seværdigheder og oplevelser.

 
 • London Westminster/Taj Hotel
  54 Buckingham Gate
  SW1E 6AF London

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • London Westminster/Taj Hotel

  Sixt Billeje
  54 Buckingham Gate
  SW1E 6AF London

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Westminster

Når du er kommet bag rattet i din udlejningsbil ved kontoret i Westminster, er det naturligvis ret oplagt at se det nærliggende britiske parlament ved Themsen, den gotiske kirke Westminster Abbey og den smukke Westminsterkatedral med betagende byzantinsk arkitektur fra 1900tallet. Men udnyt også gerne tiden i Sixtbilen til at opdage andre dele af London. Det er blandt andet værd at sætte kurs nordpå til det imponerende British Museum, der er et af verdens største, mod vest til det verdensberømte stormagasin Harrods, hvor du kan shoppe løs, eller mod øst til den kendte hængebro Tower Bridge, der går hen over Themsen. Det er naturligvis helt op til dig, hvad du vil foretage dig med køretøjet fra Sixt billeje i Westminster, og hvordan du vil planlægge din dag. Foretag bilrejsen i et tempo, der passer dig, og skab de pauser, du ønsker dig. Kontakt os allerede i dag, så du kan reservere udlejningsbilen hurtigt og nemt.

Tag rundt i vidunderlige London med stil

Sixt tilbyder altid moderne udlejningsbiler fra de bedste fabrikanter på dagens marked, og du finder nemt et køretøj, der passer til alle slags rejser, lige fra familieferier til forretningsrejser. Uanset om du skulle foretrække en større og mere robust bilmodel, herunder en stationcar eller 4x4'er, eller måske et smart og mere kompakt køretøj, såsom en økonomibil, kan du leje denne type bil ved Sixt Biludlejning i Westminster. GPS navigation, autostole og andet ekstraudstyr kan naturligvis også tillægges til bestillingen. Vi gør vores bedste for at forgylde din tur og hjælpe dig med at skræddersy bilrejsen helt efter dine ønsker og behov, så lad os vide, hvad du forventer dig af din kommende udlejningsbil, og hvilket slags rejseeventyr den skal være gearet til.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice