Billeje
Wales
Oversæt
Storbritannien // Wales
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Wales: Sixt biludlejning online booking

Storbritannien er magisk, og med køreturene gennem Wales oplever du virkelig al den naturrigdom og de mange historiske fortællinger, der gemmer sig i denne egn. Kør ad ruter med prægtige slotte og nyd samtidig synet af de grønne vidder, smukke kystlinjer og de mange muligheder for at tage på vandreture i bakkede terræner. Wales er et must see, så lej en bil og tag på eventyr sammen med Sixt Biludlejning i Wales. Vælg den ønskede station nedenfor og lej en bil inden for kategorier såsom stationcars, 4x4, varevogne og økonomibiler. Bilen kan reserveres allerede i dag.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Wales

Du kan lige så godt indse det først som sidst. Når du lander i Wales, bliver det svært at vælge mellem de mange enestående seværdigheder. Undersøg derfor grundigt hjemmefra, hvad du ønsker at nå frem til. Måske vil du bruge din billeje i Wales til at besøge den charmerende by Newport, der kan bryste sig af en smuk katedral og flere victorianske huse. Tæt på Newport venter byer som Cardiff og Monmouth ligesom Brecon National Park. En anden attraktiv nationalpark i Wales er Snowdonia, og kører du i området, bør du bestemt lægge vejen forbi Conwy med de tykke bymure og det smukke Conwy Castle. Fæstningsværket er særdeles velbevaret og er en af Wales’ topseværdigheder. Du kan imidlertid også vælge at køre fra Aberyswyth og langs med kysten ned til det smukke Pembrokeshire. Biludlejning i Wales er en af de bedste rejseformer, hvis du vil opleve egnen til fulde.

Sixt gør rejsen nemmere for dig

Med Sixt Biludlejning i Wales får du nemt ved at nå frem til dine ønskede destinationer, og du når også hurtigt ud til lufthavnen, hvis du er på en rundrejse. Billeje gør rejsen nemmere, da du får en frihed til at bevæge dig rundt i Storbritannien, som du ønsker det. Måske vil du bare parkere bilen ved en af de smukke kystlinjer og fotografere dagen lang. Eller måske har du planlagt det helt store program med ture ud til flere museer og slotte.

Vi har været med siden 1912

Hos Sixt kender vi biludlejningsbranchen ret godt. Vi har nemlig været med siden 1912, og i dag har vi stationer over det meste af kloden, hvilket gør det endnu nemmere for dig at tilvælge billeje. Vores sortiment af udlejningsbiler er gennemsyret af kvalitet, idet vi tilbyder udlejningsbiler, der typisk har kørt under 25.000 km.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice