Billeje
Reading
Oversæt
Storbritannien // Reading
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Reading: Sixt biludlejning online booking

Personalet ved Sixt Biludlejning i Reading står klar til at forsyne dig med en moderne udlejningsbil til rejsen i Storbritannien. Reading er beliggende i det sydlige England og vest for London. Det er nemmest og mest komfortabelt at udforske denne del af landet i en lejet bil som dem, du finder her hos Sixt. Tag rundt til seværdighederne, når det passer dig, og pas som forretningsrejsende dine mødeforpligtelser med den nemme adgang til en bil. Sixt har mange års erfaring med at udleje fremragende biler af høj kvalitet, og i Reading finder du bilmodeller for enhver smag og behov. Udlejningsbilerne kommer i forskellige prisklasser og størrelser, så du er sikker på at finde et køretøj, der dækker præcis dine behov. Grib telefonen eller gå videre her på Sixts hjemmeside for at bestille bilen.

 
 • Reading
  Fronting Rose Kiln Lane
  RG2 0JZ Reading

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 14:00
  Helligdag08:00 - 14:00
  Book ved denne station

 • Reading

  Sixt Billeje
  Fronting Rose Kiln Lane
  RG2 0JZ Reading

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 14:00
  Helligdag08:00 - 14:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Lej en bil direkte fra Sixt Biludlejning i Reading

Der er mange mindeværdige attraktioner at besøge i netop Reading. Besøg f.eks. gerne nogle af landets mange historiske og kulturelle pladser. Inden for kort køreafstand fra Sixt Biludlejning i Reading finder du bl.a. ruinerne for det mere end 900 år gamle abbedi, der vidner om områdets storhedstid, og ved Reading museum kan du nyde en kombination af interessant kunst, arkæologi og naturhistorie. Byen byder desuden på dejlige, grønne parker såsom Basildon Park, og hvis det engelske vejr ellers tillader det, kan du sætte dig på en café ved Themsen og betragte livet på og ved floden. Lad også gerne Sixt billeje i Reading føre dig til Hexagon Theatre i hjertet af byen, der byder på en række ekstraordinære arrangementer året rundt, og den årlige Reading Music Festival tiltrækker musikelskere fra store dele af verden. Besøg alle disse seværdigheder og mange flere på egen hånd med en kvalitetsbil fra Sixt.

Kvalitet, komfort og konkurrencedygtige priser er opskriften

Bilen fra Sixt Biludlejning i Reading er midlet, der giver dig tid til at udforske regionen. Drop busser og anden kollektiv trafik og lad rejsen foregå helt i dit tempo. I Reading finder du et omfattende sortiment af kvalitetsbiler, såsom praktiske 4x4-er, stationcars, økonomibiler samt sportsvogne. Uanset hvad du har brug for på rejsen, så sigter vi her hos Sixt efter at få dig ud på vejen så hurtigt som muligt, dog altid i et pålideligt, komfortabelt og prisvenligt køretøj. I forbindelse med billeje i Reading kan du også få adgang til ekstraudstyr og tjenester, der forgylder din bilrejse i Storbritannien.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice