Billeje i Portsmouth

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Portsmouth

Påbegynd kør selv ferien ved Sixt Biludlejning i Portsmouth

Påbegynd kør selv ferien ved Sixt Biludlejning i Portsmouth

Sixt Biludlejning i Portsmouth tilbyder dig fantastiske kvalitetsbiler og udstyr til din rejse i denne del af Storbritannien. En komfortabel og moderne Sixtbil letter rejsen rundt i det sydlige England og giver dig uanede muligheder for dagsture og eventyr i Hampshire. Portsmouth ligger på den smukke sydkyst og delvist på øen Portsea Island. Herfra kan du bl.a. se over til øen Isle of Wight og har ikke langt til fantastiske nationalparker. Hos Sixt er du garanteret gode priser på billeje, og vi hjælper gerne med vejledning omkring vores mange kvalitetsbiler og udstyr, så du finder det perfekte til netop din rejse. Lej allerede i dag en bil hos Sixt.Portsmouth er særligt kendt for at være en af Englands store havnebyer, og her vil besøgende finde masser af aktivitetstilbud. Tilbring gerne en dag med at opleve den historiske havn og nyd en sejltur i det sydlige England. Du kan også lære mere om Storbritanniens maritime fortid ved at lade din billeje i Portsmouth tage dig til nationalmuseet for den kongelige flåde eller med et besøg ved udstillinger såsom Nelsons HMS Victory og HMS Warrior. Udlejningsbilen kan desuden anvendes til at køre til det populære Blue Reef Aquarium, der huser mange slags fisk og vandpattedyr fra hele verden, eller du kan tage på opdagelse i den nærliggende nationalpark South Downs. Udnyt også gerne bilen fra Sixt Biludlejning i Portsmouth til at opleve den imponerende domkirke i Winchestereller besøg den populære kystby Southampton, som er et yndet feriemål blandt briterne. Fleksibilitet og frihed bliver nøgleord for din bilrejse med Sixt.
Udnyt vores mange års erfaring med suveræn biludlejning

Udnyt vores mange års erfaring med suveræn biludlejning

Udnyt vores billeje i Portsmouth til at udforske denne travle havneby og omgivende naturområder i dit eget tempo. Når du lejer en Sixtbil i Portsmouth, kan du score konkurrencedygtige priser på kvalitetsbiler samt udnytte vores mange års erfaring som værende et veletableret bilfirma for kunder fra hele kloden. Du bestiller en lejebil fra din foretrukne bilkategori pr. telefon, via din smartphone eller her på hjemmesiden. Sixt Biludlejning i Portsmouth tilbyder en række prisvenlige kvalitetsbiler i varekataloget, herunder praktiske og moderne 4x4-er, stationcars og økonomibiler. Alle Sixts biler er hentet fra velkendte og ikke mindst pålidelige bilproducenter og er typisk under seks måneder gamle. Vi har også mange muligheder for at opgradere din bestilling. Teamet i Portsmouth glæder sig til at se dig ved Sixtkontoret.
Show more
Godt at vide når du lejer i Portsmouth
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Portsmouth.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Portsmouth?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Portsmouth. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Portsmouth?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Portsmouth
Kan jeg booke et langtidslejemål i Portsmouth?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Portsmouth?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Portsmouth

Vis mere