Billeje
Portsmouth
Oversæt
Storbritannien // Portsmouth
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Portsmouth: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Portsmouth tilbyder dig fantastiske kvalitetsbiler og udstyr til din rejse i denne del af Storbritannien. En komfortabel og moderne Sixtbil letter rejsen rundt i det sydlige England og giver dig uanede muligheder for dagsture og eventyr i Hampshire. Portsmouth ligger på den smukke sydkyst og delvist på øen Portsea Island. Herfra kan du bl.a. se over til øen Isle of Wight og har ikke langt til fantastiske nationalparker. Hos Sixt er du garanteret gode priser på billeje, og vi hjælper gerne med vejledning omkring vores mange kvalitetsbiler og udstyr, så du finder det perfekte til netop din rejse. Lej allerede i dag en bil hos Sixt.

 
 • Portsmouth/Airbus/App Only
  Anchorage Road
  PO3 5PU Portsmouth

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Portsmouth/Airbus/App Only

  Sixt Billeje
  Anchorage Road
  PO3 5PU Portsmouth

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

Påbegynd kør selv ferien ved Sixt Biludlejning i Portsmouth

Portsmouth er særligt kendt for at være en af Englands store havnebyer, og her vil besøgende finde masser af aktivitetstilbud. Tilbring gerne en dag med at opleve den historiske havn og nyd en sejltur i det sydlige England. Du kan også lære mere om Storbritanniens maritime fortid ved at lade din billeje i Portsmouth tage dig til nationalmuseet for den kongelige flåde eller med et besøg ved udstillinger såsom Nelsons HMS Victory og HMS Warrior. Udlejningsbilen kan desuden anvendes til at køre til det populære Blue Reef Aquarium, der huser mange slags fisk og vandpattedyr fra hele verden, eller du kan tage på opdagelse i den nærliggende nationalpark South Downs. Udnyt også gerne bilen fra Sixt Biludlejning i Portsmouth til at opleve den imponerende domkirke i Winchestereller besøg den populære kystby Southampton, som er et yndet feriemål blandt briterne. Fleksibilitet og frihed bliver nøgleord for din bilrejse med Sixt.

Udnyt vores mange års erfaring med suveræn biludlejning

Udnyt vores billeje i Portsmouth til at udforske denne travle havneby og omgivende naturområder i dit eget tempo. Når du lejer en Sixtbil i Portsmouth, kan du score konkurrencedygtige priser på kvalitetsbiler samt udnytte vores mange års erfaring som værende et veletableret bilfirma for kunder fra hele kloden. Du bestiller en lejebil fra din foretrukne bilkategori pr. telefon, via din smartphone eller her på hjemmesiden. Sixt Biludlejning i Portsmouth tilbyder en række prisvenlige kvalitetsbiler i varekataloget, herunder praktiske og moderne 4x4-er, stationcars og økonomibiler. Alle Sixts biler er hentet fra velkendte og ikke mindst pålidelige bilproducenter og er typisk under seks måneder gamle. Vi har også mange muligheder for at opgradere din bestilling. Teamet i Portsmouth glæder sig til at se dig ved Sixtkontoret.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice