Billeje
Leicester
Oversæt
Storbritannien // Leicester
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Leicester: Sixt biludlejning online booking

Hvorfor ikke lade dit personlige bileventyr have Sixt Biludlejning i Leicester som omdrejningspunkt, hvis nu turen alligevel går forbi Storbritannien? Leicester er beliggende centralt i England og i regionen Leicestershire. Med en moderne udlejningsbil fra Sixt har du kort køreafstand til storbyen Birmingham, og hvis du vil på længere ture, kan du passende vende snuden mod syd til metropoloen London eller charmerende Oxford, eller hvorfor ikke nordpå til Manchester eller Leeds? Mulighederne er utallige, og friheden stor, når du tilvælger Sixt billeje i Leicester. Find den ønskede køretøjskategori her på vores hjemmeside, via appen eller pr. telefon, og så har vi en bil klar til dig, når du siger hello på kontoret!

 
 • Leicester
  145 Humberstone Road
  LE5 3AP Leicester

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Leicester

  Sixt Billeje
  145 Humberstone Road
  LE5 3AP Leicester

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Leicester

Med en kvalitetsbil fra en af Sixts afdelinger i Leicester, kan du udforske denne smukke del af Storbritannien i de tidsrum, der passer bedst til din døgnrytme. Måske skal du også tage højde for et par forretningsmøder i ny og næ. Byen byder på mange herlige attraktioner og oplevelser, så tag endelig bilen og kom ud i landet. Leicester var et vigtigt romersk bosættelsespunkt på sin tid, hvilket har sat sit naturlige præg på byen, og du kan gerne tage bilen fra Sixt Biludlejning i Leicester for et besøg ved Jewry Wall museet, hvor du kan lære om områdets fascinerende historie. Slaget ved Bosworth Heritage Center er en interessant oplevelse for hele familien, ligesom det imponerende National Space Center byder på mange interaktive aktiviteter for store og små. Sixt billeje i Leicester kan desuden tage dig til nogle af områdets mange grønne naturarealer, såsom dejlige Beacon Hill, hvor du kan vandre, klatre eller cykle, eller smukke Watermead Country Park med et rigt dyreliv, søer og gode vandrestier. Book udlejningsbilen i dag!

Fremragende kvalitetsprodukter hos Sixt i Leicester

Det er uhyre enkelt at leje en bil hos Sixt Biludlejning i Leicester, og vi giver dig gerne tips og råd, så du ender med at vælge den helt rette bil til formålet. Måske skal det være en praktisk og komfortabel stationcar eller økonombil, eller måske søger du i stedet en rummelig og robust 4x4, der kan tage dig ud i den omgivende natur og offroad. Når du planlægger dit besøg i det smukke Midtengland, er det muligt, at du også ønsker nyttigt tilbehør for at lette turen. Vælg bl.a. mellem ubegrænset kilometerantal eller tilføj en praktisk GPS navigation til billejen i Leicester.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice