Billeje
Durham
Oversæt
Storbritannien // Durham
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Durham: Sixt biludlejning online booking

Begynd rejsenmed at tage et kig på mulighederne med Sixt Biludlejning Durham. Du finder vores kontorer i nærliggende Newcastle, hvor vores professionelle team står klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at finde den helt rigtige udlejningsbil til turen, som du naturligvis selv sætter kursen for. Når du vælger billeje i Durham hos Sixt, er der rig lejlighed for at køre rundt i lokalområdet, hvor du kan opleve den flotte, gamle by og den skønne natur, som omgiver den. Her er der virkelig noget for enhver, og det samme kan man sige om Sixt Biludlejning Durham. Lej en bil i dag!

 
 • Newcastle Lufthavn
  Long Stay Car Park,Woolsington
  NE13 8BZ Newcastle upon Tyne

  Ma. - Lø.08:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Gateshead/Newcastle Upon Tyne
  Askew Road
  NE8 2TD Gateshead

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Newcastle Lufthavn

  Sixt Billeje
  Long Stay Car Park,Woolsington
  NE13 8BZ Newcastle upon Tyne

  Ma. - Lø.08:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Gateshead/Newcastle Upon Tyne

  Sixt Billeje
  Askew Road
  NE8 2TD Gateshead

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Durham

Durham ligger i det nordøstlige hjørne af Storbritannien, lidt syd for storbyen Newcastle. Her kan du glæde dig til en vandretur gennem historien, for intet besøg i byen er selvfølgelig komplet, uden at man har været omkring borgen, som er Durhams vartegn og er optaget som verdensarv af UNESCO. Vil du have mere engelsk middelalder under besøget, kan vi desuden anbefale Durhamskatedral fra det 12. århundrede, som ligger lige overfor borgen, og som ligeledes er med på Verdensarvslisten. Det er dog ikke kun byen, der trækker, når man besøger Durham. Hvad med at tage Sixtbilen vestpå og besøge det skønne naturområde North Pennines? I det rå og barske bakkelandskab mærker man for alvor den tætte beliggenhed på Skotland, og her er der rigtig gode muligheder for at vandre, holde picnic og fotografere. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Durham har du samtidig mulighed for at runde dagen af med lidt storbyferie i nærliggende Newcastle. Vil du udforske museer eller byens natteliv? Måske prøve en af byens berømte ales, hvis I er flere, der kan køre Sixtbilen? Mulighederne er mange i dette hjørne af England.

Førsteklasses biler til gode priser hos Sixt

Sixt Biludlejning er det rigtige valg, når det drejer sig om billeje i Durham. Her kan du nemlig se frem til et godt udvalg af kvalitets biler til en pris, der går godt i spænd med feriebudgettet, og så er servicen samtidig helt i top! Vores sortiment består af alt lige fra almindelige personbiler og stationcars til 4x4'er og endda sportsvogne og cabrioleter. Sixt Biludlejning Durham tager gerne tjansen med at stå for transporten. Vi har gjort det i mere end et århundrede, endda med stor succes verden over, så gør som tusindvis af andre kunder. Hop med på Sixtvognen!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice