Billeje i Galle

 

Vores services ved Galle

Sixt Biludlejning i Galle

Sixt Biludlejning i Galle

Opdag den fascinerende østat Sri Lanka i det sydlige Asien med en premiumbil fra Sixt Biludlejning i Galle. Byen finder du på den sydlige del af hovedøen, og ca. 120 km mod nord finder du landets hovedstad Colombo. En udlejningsbil gør det nemt at udforske byen, ligesom du får chancen for at opleve endnu mere under opholdet på Sri Lanka. Billeje i Galle indebærer, at du kan starte og afslutte udflugterne, når det passer dig. Tag på spontane eventyr og foretag pauser, når du vil besøge eksotiske sandstrande, fotografere fortryllende landskaber eller trænger til at fylde energidepoterne. Galle ligger på hovedøens sydlige spids og er et godt udgangspunkt for en kør selv ferie. Besøg gerne den imponerende Gallefæstning, der blev bygget over en længere periode af portugiserne og hollænderne, og som er ekstra stemningsfuld om aftenen, eller tag sydpå med Sixtbilen til den vidunderlige sandstrand Unawatuna. Fra Sixt Biludlejning i Galle kan du desuden sætte kurs mod øvrige destinationer på øen, såsom den vidunderlige nationalpark Sinharaja mod nord, der er hjemsted for frodig regnskov med fantastisk biologisk mangfoldighed samt vandfald og rene kilder, du kan bade i. Styr også gerne Sixtbilen længst sydpå til sandstranden Mirissa, som imponerer med sit azurblå havvand og de mange svajende palmer.
Book en smart og prisvenlig udlejningsbil på Sri Lanka

Book en smart og prisvenlig udlejningsbil på Sri Lanka

Hos Sixt giver vi dig flere muligheder for at tilvælge billeje i Galle. Klik dig blot frem til bestillingsfanen på hjemmesiden, ring til kundeservice eller bestil via vores app. Det er op til dig, hvor længe du ønsker at leje din bil for, og vi giver dig altid konkurrencedygtige priser på de mange kvalitetsbiler. Vær opmærksom på, at din bestilling ved Sixt Biludlejning i Galle gælder for en bestemt bilkategori og ej specifikke mærker og lignende. Den endelige bil hentes altid fra din foretrukne kategori. For os er det en æressag at kunne levere førsteklasses udlejningsbiler til attraktive priser for alle rejsende, uanset om du vælger en stationcar, økonomibil eller firehjulstrækker til bilrejsen på Sri Lanka. Tag endelig kontakt til vores medarbejderteam, hvis du har spørgsmål eller søger tips og råd i forbindelse med din billeje. Når du tager et kig på de mange biludlejningstilbud i og omkring Galle, skal du blot vide, at Sixt er en af de virksomheder, der har været længst på biludlejningsmarkedet. Så foruden vores attraktive priser kan vi også tilbyde dig en stor portion tryghed.
Show more

Godt at vide når du lejer i Galle

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Galle.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Galle?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Galle. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Galle?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Galle

Kan jeg booke et langtidslejemål i Galle?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Galle?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Galle

Vis mere