Billeje
Galle
Oversæt
Sri Lanka // Galle
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Galle: Sixt biludlejning online booking

Opdag den fascinerende østat Sri Lanka i det sydlige Asien med en premiumbil fra Sixt Biludlejning i Galle. Byen finder du på den sydlige del af hovedøen, og ca. 120 km mod nord finder du landets hovedstad Colombo. En udlejningsbil gør det nemt at udforske byen, ligesom du får chancen for at opleve endnu mere under opholdet på Sri Lanka. Billeje i Galle indebærer, at du kan starte og afslutte udflugterne, når det passer dig. Tag på spontane eventyr og foretag pauser, når du vil besøge eksotiske sandstrande, fotografere fortryllende landskaber eller trænger til at fylde energidepoterne.

 
 • Galle/Old Dutch Hospital

  Sixt Billeje
  Hospital Street
  80000 Galle

  Ma. - Lø.10:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Galle

Galle ligger på hovedøens sydlige spids og er et godt udgangspunkt for en kør selv ferie. Besøg gerne den imponerende Gallefæstning, der blev bygget over en længere periode af portugiserne og hollænderne, og som er ekstra stemningsfuld om aftenen, eller tag sydpå med Sixtbilen til den vidunderlige sandstrand Unawatuna. Fra Sixt Biludlejning i Galle kan du desuden sætte kurs mod øvrige destinationer på øen, såsom den vidunderlige nationalpark Sinharaja mod nord, der er hjemsted for frodig regnskov med fantastisk biologisk mangfoldighed samt vandfald og rene kilder, du kan bade i. Styr også gerne Sixtbilen længst sydpå til sandstranden Mirissa, som imponerer med sit azurblå havvand og de mange svajende palmer.

Book en smart og prisvenlig udlejningsbil på Sri Lanka

Hos Sixt giver vi dig flere muligheder for at tilvælge billeje i Galle. Klik dig blot frem til bestillingsfanen på hjemmesiden, ring til kundeservice eller bestil via vores app. Det er op til dig, hvor længe du ønsker at leje din bil for, og vi giver dig altid konkurrencedygtige priser på de mange kvalitetsbiler. Vær opmærksom på, at din bestilling ved Sixt Biludlejning i Galle gælder for en bestemt bilkategori og ej specifikke mærker og lignende. Den endelige bil hentes altid fra din foretrukne kategori. For os er det en æressag at kunne levere førsteklasses udlejningsbiler til attraktive priser for alle rejsende, uanset om du vælger en stationcar, økonomibil eller firehjulstrækker til bilrejsen på Sri Lanka. Tag endelig kontakt til vores medarbejderteam, hvis du har spørgsmål eller søger tips og råd i forbindelse med din billeje. Når du tager et kig på de mange biludlejningstilbud i og omkring Galle, skal du blot vide, at Sixt er en af de virksomheder, der har været længst på biludlejningsmarkedet. Så foruden vores attraktive priser kan vi også tilbyde dig en stor portion tryghed.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice