Billeje
Kranjska Gora
Oversæt
Slovenien // Kranjska Gora
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kranjska Gora: Sixt biludlejning online booking

Er du til en centralt beliggende landsbyidyl, må svaret være Kranjska Gora i Slovenien. Byen er hjemsted for nogle af verdens mest prominente skisportsevents og ligger på smukkeste vis i De Juliske Alper, men egnen lever året rundt grundet den fantastiske beliggenhed i forhold til hovedstaden Ljubljana samt både den østrigske og italienske grænse. Lej en bil via Sixt Biludlejning i Kranjska Gora og opdag denne ferieperle, der allerede er højtelsket af friluftselskere!

 
 • Ljubljana Lufthavn

  Sixt Billeje
  Zg. Brnik 130 a
  4210 Brnik

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Ljubljana Banegård

  Sixt Billeje
  Trg osvobodilne fronte 6
  1000 Ljubljana

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Bled/Delivery Service

  Sixt Billeje
  Delivery/Collection Service
  4260 Bled

  Ma. - Lø.09:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Ljubljana

  Sixt Billeje
  Miklosiceva 14
  1000 Ljubljana

  Ma. - Fr.09:00 - 15:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Kranjska Gora

Kranjska Gora ligger i den nordvestlige del af Slovenien, og er du interesseret i at kombinere opholdet med en bilferie til flere af de europæiske topbyer, er der gode muligheder. Med billeje i Kranjska Gora har du nemlig blot en halv time til maleriske Bled med den fantastiske sø og middelalderborgen, 1 time til hovedstaden Ljubljana, under 2 timers kørsel til Udine i Italien samt under 3 timers kørsel til østrigske Salzburg. Det giver dog også god mening at blive i selve Kranjska Gora, der især har vundet sin berømmelse på de forskellige skisportsaktiviteter, der finder sted i området. Egnen har kort sagt nogle af de bedste forhold til skisport og andre former for friluftsaktiviteter. 15 km fra Kranjska Gora finder du byen Mojstrana, der huser et charmerende alpinmuseum, mens du i Planica finder den kendte skihopbakke. Med biludlejning i Kranjska Gora kan du også vælge at køre videre ind i naturreservatet Zelenci, hvor du kan følge smukke flodløb blandt grønne vidder og de mange bjergetinder i horisonten.

Her lejer du din Sixtbil

Er du interesseret i Sixt billeje i Kranjska Gora, kan du reservere din udlejningsbil via vores hjemmeside eller ved at tage telefonisk kontakt til vores slovenske Sixt team. Du bestiller altid ud fra det givne kontors sortiment af udlejningskategorier, der generelt spænder over typer som stationcars, 4x4, økonomibiler og cabrioleter. Det er desværre ikke muligt at vælge ud fra specifikke modeller, da disse først tildeles ved ankomsten i Kranjska Gora. Til gengæld er du altid velkommen til at kigge nærmere på vores ekstraudstyr,såsom GPS navigation, og forskellige services, der med stor sandsynlighed højner komforten under opholdet. Sixt er et af verdens største og ældste biludlejningsselskaber, og du får derfor høj kvalitet, stor fleksibilitet og mange valgmuligheder, når du vælger os som samarbejdspartner. Billeje giver dig en fantastisk frihed, og går du efter en centralt beliggenhed som Kranjska Gora, kan du virkelig gøre turen til en alsidig oplevelse uden sidestykke.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice