Billeje
Sliac
Oversæt
Slovakiet // Sliac
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Sliac: Sixt biludlejning online booking

Hvorfor ikke lade bilen fra Sixt Biludlejning i Sliac spille en afgørende rolle på rejsen gennem Slovakiet? Den charmerende by Sliac er beliggende centralt i Slovakiet, hvilket giver dig mange muligheder for spændende udflugter på rejsen. Selve Sliac er kendt for sine mange helbredende, varme kilder og smukke omgivende natur. Billeje i Sliac giver dig friheden til selv at planlægge din rejserute og tage på opdagelse i Slovakiet. Med en førsteklasses Sixtbil får du helt enkelt mere ud af udenlandsopholdet.

 
 • Poprad-Tatry Lufthavn

  Sixt Billeje
  Na letisko 100
  058 01 Poprad

  Ma. - Fr.09:00 - 15:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Sliac

Lej en bil til rejsen i Slovakiet og opdag alt det, du drømmer om på rejsen. Sliac er berømt for sine mange varme kilder, og med Sixtbilen kan du for eksempel sætte kurs mod de naturlige mineralkilder øst for byen, som siges at have en helbredende effekt. Parkér bilen og slap af i det alt fra 12 til 33 grader varme vand. Fra Sixt Biludlejning i Sliac har du heller ikke langt til skønne naturoplevelser. Styr eksempelvis Sixtbilen mod vest, hvor du finder det imponerende Turovsky vandfald og det beskyttede naturområde i Boky med den populære vandrerute til Djævelens sten samt en hængebro, der lover en fantastisk udsigt over det smukke klippemiljø. Det er også værd at tage køreturen til arborettet Borová Hora syd for Sliac, hvis du søger en hyggelig og fredelig gåtur blandt smukke blomster. Lad Sixt blive dit naturlige valg af biludlejer på turen, så du nemt kan tage videre til enten seværdigheder eller forretningsfaciliteter.

Find din drømmebil hos Sixt i Sliac

Uanset om du skal på ferie eller forretningsrejse i Slovakiet, vil Sixt billeje i Sliacgive dig en ekstra komfort og fleksibilitet på turen. Bestem dig for din foretrukne bilkategori og bestil straks i dag via hjemmesiden, smartphoneappen eller pr. telefon. Her hos Sixt byder vi ikke ind med garantier på specifikke bilmodeller, da det vil afhænge af udbud og efterspørgsel på de enkelte kontorer, men du er altid sikret et pålideligt køretøj fra din udvalgte kategori, hvorfor du har stor medindflydelse på det endelige valg. Ved Sixt Biludlejning i Sliac kan du desuden nyde muligheden for at tilføje nyttige tjenester, herunder ubegrænset kilometertal, samt praktisk ekstraudstyr. Tøv ikke med at kontakte Sixtteamet med spørgsmål og specifikke ønsker til din bilrejse med Sixt. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Slovakiet. Vi har været i branchen siden 1912 og kører stadig på fuld styrke over det meste af verden.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice