Billeje
Michalovce
Oversæt
Slovakiet // Michalovce
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Michalovce: Sixt biludlejning online booking

Oplev Slovakiet bag rattet i en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Michalovce. Med en udlejningsbil på din weekendferie, citytur, bryllupsrejse eller forretningsrejse er der styr på transporten under hele rejsen, ligesom du optimerer komforten i vores toptunede biler, hvor der er tænkt på enhver lille detalje. Destinationen Michalovce er placeret i den østlige del af Slovakiet, og herfra har du kun en kort køretur til landegrænserne i Polen, Ukraine og Ungarn. Billeje i Michalovce er valget, hvis du ønsker at rejse i dit valgte tempo og ikke mindst på egen hånd. Lejbilen hjemmefra eller tag kontakt til Sixts medarbejderteam, når du dukker op på dit foretrukne Sixtkontor.

 
 • Kosice Lufthavn

  Sixt Billeje
  Letisko-Barca
  041 75 Kosice

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Michalovce

Michalovce byder på herlige oplevelser samt spændende seværdigheder, som du hurtigt når frem til i din førsteklasses Sixtbil. Øst for byen finder du eksempelvis den fascinerende sø Zemplinska Sirava, der er populær blandt turister for sine gode badestrande, de mange muligheder for vandsport og fiskeri samt det behagelige klima. Parkér bilen og nyd en gåtur eller picnic ved den skønne sø. Udlejningsbilen kan naturligvis også benyttes til at besøge interessante attraktioner i Michalovce. Tag for eksempel turen fra Sixt Biludlejning i Michalovce til det lokalhistoriske museum og slottet Zemplin ved floden Laborec, der imponerer med sin klassiske arkitektur, flotte tårne og herlige park. Eller måske går du efter at besøge observatoriet Michalovciach, hvor du kan opleve nattevisninger, film og udstillinger om rummet. Med en Sixtbil er det nemt at komme rundt i hele Østslovakiet, så lej allerede i dag din bil hos Sixt.

Lej en bil med nyttigt ekstraudstyr

Sixt billeje i Michalovce giver dig fleksisibilitet og frihed på rejsen. Hos Sixt kan du ved mange kontorer, få gavn af en yderst fleksibel service, hvad angår åbningstider, så du kan tilpasse billejen til dine øvrige rejseplaner, og vi hjælper dig i øvrigt gerne med at skræddersy bestillingen med både ekstraudstyr og tjenester. Overvej eksempelvis muligheden for at tilvælge GPS, hvis du hader at fumle med gammeldags kort, eller en autostol, hvis du ikke lige vil slæbe rundt på den i din almindelige oppakning. Udvalget af kvalitetsbiler er endvidere bredt hos Sixt Biludlejning i Michalovce. Måske er du på udkig efter en robust 4x4'er til natureventyrene, en rummelig stationcar for hele familien eller en kompakt og moderne økonomibil. Det er helt op til dig at vælge køretøj og udstyr til din kommende bilrejse. Vi er med dig, uanset hvad.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice