Billeje
Neuhausen am Rheinfall
Oversæt
Schweiz // Neuhausen am Rheinfall
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Neuhausen am Rheinfall: Sixt biludlejning online booking

Neuhausen Am Rheinfall ligger nord for Zürich i det nordlige Schweiz og er så sandelig et besøg værd med dets 150 meter brede og 23 meter høje Rheinfall. Lej en bil hos Sixt og få gavn af de mange fine udflugtstilbud, som ligger op til byen. Alt efter det Sixtkontor, hvor du vælger at påbegynde din biludlejning i Neuhausen Am Rheinfall, kan du vælge mellem forskellige typer biler og vores ekstratilbud såsom anhængertræk, børnestol samt GPS osv. Flyver du til Schweiz, kan du hente din bil allerede i lufthavnen.

 
 • Schaffhausen/Neuhausen
  Wiesengrundstrasse 5
  8212 Neuhausen am Rheinfall

  Ma. - Fr.07:30 - 12:00
   13:30 - 17:00
  Book ved denne station

 • Schaffhausen/Neuhausen

  Sixt Billeje
  Wiesengrundstrasse 5
  8212 Neuhausen am Rheinfall

  Ma. - Fr.07:30 - 12:00
   13:30 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Neuhausen Am Rheinfall

Rheinfall ligger mellem Schaffhausen og Neuhausen og op til den schweizisk/tyske grænse. Når du har benyttet dig af biludlejning i Neuhausen Am Rheinfall, er vandfaldet ganske nemt at komme til. Du bør prøve bådturen ud til klippeformationen midt ude i vandfaldet. Vær beredt på at blive lidt våd undervejs. Ude på den lille klippeformation står du midt ude i Europas mægtigste vandfald med fossende vandkaskader på begge sider. På turen tilbage krydses Rhinen, og du kan her besøge slottet Schloss Laufen. Det gamle slot udgør i dag et vandrehjem og en restaurant. Begge med ok priser, og det kan være lidt af en oplevelse at få med, hvis man vælger at tilbringe natten dér. En anden udflugt kan gå til nabobyen Schaffhausen, som har hyggelig gammel bydel, hvor gågaden Vondergasse skiller sig ud med sine smukke husfacader og karnapper.

Guldbyen Zürich

Med billeje i Neuhausen Am Rheinfall kan du på en lille time nå til Zürich. Det er bankernes by, som i øvrigt ligger smukt med floden, der løber gennem byen, og den store Zürichsee nær ved. Zürich er trendy og smart, og du bør have lidt på lommen, når du besøger Europas finansielle centrum. Rundt om Zürich er der masser af udflugtsmuligheder, så du rigtig kan udforske de smukke omgivelser. Søen og bjergene giver endvidere mulighed for alsidige naturoplevelser på egnen. Her kan du også dyrke flere friluftsaktiviteter, såsom vandring.

Billeje i Neuhausen Am Rheinfall hos Sixt

Når du vælger Sixt biludlejningservice i Neuhausen Am Rheinfall, kan du være sikker på at få maksimalt ud af regionen. Når du bestiller en bil hos Sixt, kan vi kun garantere dig bilkategorien, ikke modellen. Den bestemmes først, når du ankommer til stationen, men vi forsøger altid at tage højde for dine særlige ønsker. Du får ligeledes altid tildelt en udlejningsbil, der er i tip top stand.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice