Billeje
Abha
Oversæt
Saudi-Arabien // Abha
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Abha: Sixt biludlejning online booking

Det ideelle køretøj venter ved filialen Sixt Biludlejning i Abha, og når du har styr på udlejningsbilen, kan du frit opdage det fascinerende Saudi Arabien på en afslappet og fleksibel måde. Storbyen Abha er beliggende i den sydvestlige del af landet og ca. 100 km fra grænsen til nabolandet Yemen mod syd. Når du lejer en bil ved Sixt i Abha vælger du bilen på baggrund af bilkategorier som sportsvogne, komfortable stationcars og rummelige 4x4er, og det er altid helt op til dig at vælge den ønskede bilkategori, udlejningsperiode og eventuelle ekstra tjenester. I forbindelse med Sixts billeje i Abha kan vi desværre ikke sikre dig bestemte bilmodeller ved forhåndsreservationer, men vi respekterer altid den valgte bilkategori.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Abha

Hvis du forhåndsbestiller udlejningsbilen hos Sixt, kan du glæde dig over, at køretøjet og lejekontrakten vil være klar ved din ankomst hos den valgte Sixtafdeling i Abha. Når du er kommet bag rattet i din Sixtbil, kan du nemt udforske denne interessante by, der byder på et behageligt klima året rundt, og som er yderst populær blandt turister. Start gerne rundturen med et besøg ved den arkæologiske og historiske plads ved det tidligere palads Shada, der før i tiden var byens pulserende hjerte. Oplev også den store, livlige Abhamoské eller sæt kurs mod det interessante Civilisationsmuseum, der med sine mange kunstværker giver et fremragende indblik i romerske, byzantinske og islamiske civilisationer. Du kan også køre op til den dejlige King Abdullah Park for en hyggelig gåtur eller tage direkte fra Sixt Biludlejning i Abha til landets højeste bjerg Jabal Sawda, hvor du kan vandre i særligt smukke naturomgivelser.

Premium køretøjer og fremragende service hos Sixt

Med vores attraktive priser og det brede sortiment inden for alle kategorier kan vi imødekomme ethvert mobilitetsbehov under opholdet i og omkring Abha. Takket være vores regelmæssige kontrol af de enkelte køretøjer fra de mange topbrands er du sikret en moderne og pålidelig udlejningsbil under opholdet. Når du foretager din bestilling online, pr. telefon eller via smartphoneappen, kan du også vælge at tilføje tilbehør og tjenester til Sixts billeje i Abha. Bestil eksempelvis en tryg autostol til barnet, nyd ubegrænset kilometertal for fuld frihed, book GPS navigation for at lette rejsen eller tegn en ekstra dækning, hvis I er flere chauffører på rejsen. Hele teamet ved din valgte Sixt Biludlejning i Abha glæder sig til at byde dig velkommen til det fascinerende Saudi Arabien.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice