Billeje
St. Petersborg Pulkovo Lufth.
Oversæt
Rusland // St. Petersburg // St. Petersborg Pulkovo Lufth.
Ændre personlige oplysninger

Billeje St. Petersborg Pulkovo Lufth.: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Pulkovskoye sh., 43 Terminal 1
  196140 St. Petersburg RU +7-4955891111
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: LED
Åbningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Lej bilen ved Sixt Biludlejning i Sankt Petersborg Pulkovo Lufthavn (LED) og udforsk Ruslands næststørste by. Sankt Petersborg er Ruslands vestligste by og byder på mange spændende kulturelle oplevelser, som du bedst når med en udlejningsbil. Bestil din udlejningsbil online eller telefonisk hos Sixt, for så står den klar til dig, når du lander i Sankt Petersborg Pulkovo Lufthavn.

Sankt Petersborg, en af Ruslands perler

Sankt Petersborg er Ruslands næststørste by og er en af de mest æstetisk tiltalende byer i verden. Byen er beliggende på bredden af Nevafloden og er et sandt kulturmekka med utallige museer, teatre, kunstudstillinger og universiteter. Gå ikke glip af en forestilling på et af teatrene Alexandrinski, Bolsjoj eller Mariinskij Opera og Ballet, som alle betragtes som perler inden for den russiske kunstverden. Med billeje i Sankt Petersborg Pulkovo Lufthavn skal du naturligvis også opleve det imponerende Vinterpalads, byens enestående Eremitage og den smukke Isakkatedral. Du vil desuden have skønne Petergof, Pushkin og Pavlovsk med deres vidunderlige paladser, parker og springvand inden for rækkevidde med en kvalitetsbil fra Sixt Biludlejning i Sankt Petersborg Pulkovo Lufthavn.

Pålidelige komfortbiler med Sixt

Begynd allerede bilrejsen ved Sixtkontoret i terminal 1 i Sankt Petersborg Pulkovo Lufthavn. Personalet er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål. Bilkategorien kan allerede i dag reserveres telefonisk eller på Sixts hjemmeside. Vælg eksempelvis mellem stationcars, økonomibiler og 4x4 ved Sixt Biludlejning i Sankt Petersborg Pulkovo Lufthavn. Vi gør gerne opmærksom på, at Sixt kun kan garantere dig en udlejningsbil inden for den valgte bilkategori og ikke en specifik bilmodel. Det nøjagtige køretøj afhænger af kontorets tilgængelighed ved det givne tidspunkt. Med Sixts billeje i Sankt Petersborg Pulkovo Lufthavn er du dog sikker på at få en prisvenlig bil, som giver stor køreglæde under opholdet i Rusland.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer St. Petersborg Pulkovo Lufth. LED Pulkovskoye sh., 43 Terminal 1 196140 St. Petersburg 59.800000, 30.259995 +7-4955891111

Sixt kontorer St. Petersborg Pulkovo Lufth. LED

Pulkovskoye sh., 43 Terminal 1
196140 St. Petersburg
 
Tlf. +7-4955891111

Sådan finder du os

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • 4x4

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice