Billeje
St. Petersburg
Oversæt
Rusland // St. Petersburg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i St. Petersburg: Sixt biludlejning online booking

Ruslands kulturelle hovedstad venter på at blive opdaget med en af vores prisvenlige udlejningsbiler fra Sixt Biludlejning i Sankt Petersborg. Udforsk alt det, som Ruslands næststørste by Sankt Petersborg har at byde på, mens du nyder den højeste komfort og kvalitet med Sixtbilen. Uanset om du planlægger en ferie, forretningsrejse eller weekendtur til Sankt Petersborg, finder du din drømmebil blandt udvalget af Sixts moderne og prisvenlige biler, der spænder fra økonomimodeller til luksusmodeller. Kontakt os for mere information og gør dig klar til din bilrejse i det spændende Vestrusland.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Sankt Petersborg

Sankt Petersborg ligger ved bredden af Nevafloden og er en af de mest æstetisk tiltalende byer på verdensplan. Storbyen huser over 80 museer, 20 teatre, talrige kunstudstillinger, universiteter og parker, så der er nok at give sig til, når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Sankt Petersborg. Gå endelig ikke glip af det smukke Vinterpalads i barokstil i Sankt Petersborgs gamle bydel, som i dag er hjemsted for et af verdens største museer, det såkaldte Eremitagemuseum. Et af højdepunkterne ved ethvert besøg i dejlige Sankt Petersborg er uden tvivl Pushkin, hvor du finder det majestætiske Katarinapalads med overdådige haver og enestående arkitektur. Det kongelige kompleks er et af de smukkeste eksempler på rokokostil og var tidligere sommerresidens for de russiske zarer. Med billeje i Sankt Petersborg kan du desuden tage mod teatrene Alexandrinski og Bolshoi eller besøge Mariinskyteatret, hvor der venter opera og ballet. Sæt også gerne kursen mod den bedårende Opstandelseskirke eller den enestående Isakskatedral. Nyd dit fantastiske eventyr i henrivende Sankt Petersborg med en komfortabel Sixtbil.

Din Sankt Petersborgrejse begynder hos os

Dit første skridt er at vælge en bilkategori og et afhentningssted i Sankt Petersborg, såsom Pulkovo Lufthavn. Hele bookingprocessen kan klares ved at klikke dig videre her på hjemmesiden, ligesom du også er velkommen til at tage en snak med os, hvis du eksempelvis har behov for at få mere information om de forskellige kategorier og vores ekstraudstyr. Husk, at du lejer en bil ud fra specifikke kategorier, og du kan således ikke lægge en bestilling på enkelte bilmodeller. Modellen hentes dog inden for den ønskede kategori, hvorfor billeje i Sankt Petersborg gennem Sixt er helt trygt. Du kan også altid regne med, at det lokale team hos Sixt Biludlejning i Sankt Petersborg præsenterer dig for en klassebil med standardudstyr af højeste klasse, ligesom du kan tilføje ekstraudstyr i bestillingsprocessen.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice