Billeje
Saratov Lufthavn Gagarin
Oversæt
Rusland // Saratov // Saratov Lufthavn Gagarin
Ændre personlige oplysninger

Billeje Saratov Lufthavn Gagarin: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Saburovka
  410532 Saratov RU +7-4955891111
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: GSV
Åbningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Tag med Sixt på en uforglemmelig bilrejse præget af komfort og frihed

Hvis du bestemmer dig for at begynde hos Sixt Biludlejning i Saratov Lufthavn Gagarin (GSV), vil du kunne nyde et køretøj af høj kvalitet på rejsen rundt i det sydlige Rusland. Den forholdsvis nye og moderne lufthavn ligger ca. 25 kilometer nord for selve byen Saratov, og du kommer nemt til Sixtteamet, som venter med bilnøglerne og lejekontrakten. Fra Saratov Lufthavn Gagarin har du ikke langt til spændende historiske og kulturelle seværdigheder og oplevelser, og det bedste er, at du selv bestemmer tempoet og rejseruten for din tur. Gennemse udbuddet af premium-biler på Sixts webside eller i Sixt-appen, inden du foretager det helt rigtige valg til din ferie eller forretningsrejse i Rusland.

Sixt Biludlejning i Saratov Lufthavn Gagarin er dit startpunkt for en fantastisk bilrejse

Når du er kommet bag rattet i din premium-Sixtbil fra Saratov Lufthavn Gagarin, er det bare at sætte kurs mod det, du vil opleve. Storbyen Saratov er hjemsted for mange spændende museer, herunder det populære Radishchev for russisk og europæisk kunst, og imponerende historiske bygninger såsom den smukke domkirke Svyato-Troitskiy. Udnyt desuden gerne Sixt billeje i Saratov Lufthavn Gagarin til at køre langs floden Volga, og kryds gerne Saratovbroen for at komme over til stranden Engelsskyi, hvis vejret er til det. Når du lejer din egen bil hos Sixt, bliver det også nemt at komme op på bjerget Sokolovaya for at nyde den skønne udsigt eller køre til parken og friluftsmuseet Pobedy, der huser mange krigsmonumenter og køretøjer fra anden verdenskrig. Book køretøjet i dag, og begynd planlægningen af din spændende rejse.

Hos Sixt i Saratov har vi prisvenlige premium-biler til alle rejsende

Sixt har udlejet førsteklasses biler fra pålidelige producenter i mange år og har pt. kontorer over det meste af verden. Hvis du planlægger en forretningsrejse eller ferie i Saratov og omegn, bør du tage et kig på vores sortiment af moderne og komfortable køretøjer, der kan tilgodese ethvert behov. De rummelige stationcars og 4x4'ere ved Sixt Biludlejning i Saratov Lufthavn Gagarin er for eksempel praktiske, hvis du har brug for godt med bagageplads, mens de mange smarte økonomibiler tager dig direkte til seværdighederne uden at gå på kompromis med komforten. Nyd også muligheden for at skræddersy Sixt-billeje i Saratov Lufthavn Gagarin helt til dine behov og ønsker med praktisk tilbehør. Vores komfortable autostole holder barnet trygt på rejsen, GPS-navigation viser vejen, og med ubegrænset kilometertal kan du frit tage på eventyr. Vi glæder os til at se dig i lufthavnen i Saratov.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Saratov Lufthavn Gagarin GSV Saburovka 410532 Saratov 51.717690, 46.169922 +7-4955891111

Sixt kontorer Saratov Lufthavn Gagarin GSV

Saburovka
410532 Saratov
 
Tlf. +7-4955891111

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • 4x4

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice