Billeje
Samara Lufthavn Kurumoch
Oversæt
Rusland // Samara // Samara Lufthavn Kurumoch
Ændre personlige oplysninger

Billeje Samara Lufthavn Kurumoch: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Kurumoch Airport liter 26
  443901 Samara RU +7-4955891111
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: KUF
Åbningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Tag med professionelle Sixt til Rusland

Glæd dig til en behagelig og spændende bilrejse i det sydvestlige Rusland, som starter ved Sixt Biludlejning i Samara Lufthavn Kurumoch (KUF). Du finder den internationale lufthavn beliggende ca. 35 kilometer nord for byen Samara og blot syv kilometer nordøst for landsbyen Kuromoch. Det er en fremragende idé at leje en premium-Sixtbil i Samara Lufthavn Kurumoch, da det kan være svært og tidskrævende at tage rundt i regionen med offentlige transportmidler. Med en egen bil bestemmer du selv tempoet for rejsen, og du kan vende tilbage til hotellet, når du trænger til at slappe af efter en dag med mange nye indtryk og oplevelser.

Begynd hos Sixt Biludlejning i Samara Lufthavn Kurumoch

Byen Samara er beliggende ved floderne Volga Samara og tilbyder oplevelser for enhver smag. Naturentusiasten vil kunne udnytte Sixt-billeje i Samara Lufthavn Kurumoch til at køre til den enorme nationalpark Samarskaya Luka mod vest, der er hjemsted for fantastiske vandrestier, bjerge og kalkstensgrotter, mens den historieinteresserede vil kunne besøge Stalins underjordiske bunkerkompleks eller mindeparken og monumentet Ploshchad Slavy for faldne soldater fra Samara under anden verdenskrig. Alt dette og meget mere er inden for rækkevidde med din bil fra Samara Lufthavn Kurumoch.

Lej en prisvenlig Sixtbil, der dækker netop dine behov

Sixt Biludlejning i Samara Lufthavn Kurumoch tilbyder dig en fleksibel og personlig service samt førsteklasses udlejningsbiler og ekstraudstyr, der vil gøre din rejse ekstra behagelig. Kom bag rattet i en robust og rummelig 4x4'er, der åbner op for udforskningsmuligheder, eller bestil en praktisk og moderne stationcar eller økonomibil for komfort på rejsen. Du nyder altid favorable priser i forbindelse med Sixt-billeje i Samara Lufthavn Kurumoch, og hvis du ønsker tilbehør og ekstra tjenester til rejsen, kan du blandt andet nyde frie kilometertal, bestille autostole og få flere førere dækket under opholdet. Hvis du får styr på lejekontrakten hjemmefra, enten ved at ringe til os eller booke online, skal du blot afhente bilnøglerne i Samara Lufthavn Kurumuch, inden du kan begive dig ud op bileventyret i det sydlige Rusland.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Samara Lufthavn Kurumoch KUF Kurumoch Airport liter 26 443901 Samara 53.512838, 50.156826 +7-4955891111

Sixt kontorer Samara Lufthavn Kurumoch KUF

Kurumoch Airport liter 26
443901 Samara
 
Tlf. +7-4955891111

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • 4x4

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice