Billeje
Samara
Oversæt
Rusland // Samara
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Samara: Sixt biludlejning online booking

Begynd turen hos en Sixt Biludlejning i Samara, hvis du ønsker et førsteklasses køretøj til din ferie eller forretningsrejse i det sydvestlige Rusland. Storbyen Samara er smukt beliggende ved floderne Volga og Samara i regionen Samara Oblast, og den er et vigtigt økonomisk, politisk og socialt center for den østlige del af landet. Det er en stor fordel at leje en egen bil, når du vil rejse rundt i området, da du slipper for at skulle holde styr på togtider og buskøreplaner under opholdet. Find det helt rigtige køretøj til dig og dit rejseselskab, og kør på opdagelse i det sydvestlige Rusland. Professionelle Sixt giver dig frie hænder til at tilpasse billeje i Samara helt efter dine behov, så du ikke blot nyder en førsteklasses udlejningsbil, men også kan tilføje nyttige tjenester og praktisk ekstraudstyr. Vi hjælper dig med at lette din bilrejse og gøre den ekstra skøn og afslappet.

 
 • Samara Lufthavn Kurumoch
  Kurumoch Airport liter 26
  443901 Samara

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Samara Lufthavn Kurumoch

  Sixt Billeje
  Kurumoch Airport liter 26
  443901 Samara

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Samara

Når du bestiller et eget køretøj hos Sixt i Samara, vil du ret hurtigt mærke, at der er mange muligheder for at tage på udflugter i regionen. Udnyt gerne Sixtbilen til at besøge bunkeren, som blev specielt bygget til Stalin i 1942, og som ligger 37 meter under jorden, eller sæt kurs mod det smukke kloster Iversky syd for Samara. Hvis du ønsker dejlige naturoplevelser på rejsen, er det oplagt at tage køreturen mod vest til den skønne nationalpark Samarskaya Luka, hvor du kan vandre i det bjergrige landskab og nyde livet på strandene, hvis vejret tillader det. Med Sixt-billeje i Samara bliver mulighederne mange under dit ophold.

Skræddersy Sixt-billeje helt efter dine krav og ønsker

Gør brug af Sixts mange tjenester og fremragende kundeservice til at skræddersy din bestilling hos Sixt. Du nyder ikke blot førsteklasses køretøjer hos Sixt, men du kan også tilføje tilbehør til billeje ved en biludlejning i Samara. Tegn en ekstra forsikring for ro i sindet under opholdet, eller book praktisk GPS-navigation eller en komfortabel autostol, hvis det er netop det, du har brug for på ferien eller forretningsrejsen. Ring til Sixts medarbejderteam, hvis du har brug for tips i forbindelse med bilrejsen eller ønsker hjælp med at tilpasse billeje efter dine ønsker og behov. På websiden og i smartphoneappen finder du alle tilgængelige køretøjer ved dit valgte kontor, og du kan læse specifikationerne for de mange stationcars, økonomibiler og 4x4'ere. Det er op til dig, hvor lang eller kort en periode, du ønsker køretøjet for, men vær blot opmærksom på, at din bestilling gælder en hel bilkategori og ikke et specifikt køretøj. Vi ser frem til at byde dig varmt velkommen i Samara og give dig en fremragende start på bilrejsen i Rusland.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice