Billeje
Krasnodar Lufthavn Pashkovsky
Oversæt
Rusland // Krasnodar // Krasnodar Lufthavn Pashkovsky
Ændre personlige oplysninger

Billeje Krasnodar Lufthavn Pashkovsky: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Evdokii Bershanskoy str. 355
  350912 Krasnodar RU +7-4955891111
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: KRR
Åbningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Sixt har det rette køretøj til din rejse i Rusland

Afhent køretøjer ved Sixt Biludlejning i Krasnodar Lufthavn (KRR), og tag på opdagelse i det sydvestlige Rusland. Sixt har udlejet premiumbiler i mange år og har pt. kontorer i mere end 100 lande verden over. Rusland er ingen undtagelse, og nu har du mulighed for at booke din perfekte udlejningsbil ved Sixt i Krasnodar Lufthavn. Den internationale lufthavn ligger ca. 12 kilometer øst for centrale Krasnodar, og den er et godt udgangspunkt, hvis du ønsker nærhed til havet, naturoplevelser og spændende seværdigheder.

Afhent køretøjet ved Sixt Biludlejning i Krasnodar Lufthavn

Krasnodar i det sydlige Rusland blev i sin tid bygget af kosakkerne som en fæstning og et forsvar mod det osmanniske Tyrkiet, og du kan stadig den dag i dag finde mange monumenter fra den tid. Tag gerne køreturen fra Krasnodar Lufthavn til statens spændende arkæologiske museum, hvor du kan lære mere om hvordan kosakkernes levede og se flere af deres artefakter - eller hvorfor ikke besøge den hyggelige park Solnechnyy Ostrov for en gåtur? Hvis du får lyst til at udforske Sorthavskysten, er det oplagt at gøre brug af Sixt-billeje i Krasnodar Lufthavn til at køre til magiske Sochi, hvor du kan nyde det subtropiske klima på en af de smukke strande eller tage op til Krasnaya Polyana for at stå på ski og nyde fantastiske udsigter fra bjergene.

Opdag Rusland i en komfortabel og moderne Sixtbil

Med Sixt-billeje i Krasnodar Lufthavn vil du kunne nyde komfort og fleksibilitet på din rejse. Slip for at skulle være afhængig af upålidelige offentlige transportmidler under dit ophold, og nyd friheden til at tage direkte fra dit hotel til din foretrukne seværdighed eller udvalgte restaurant. Sixtteamet står klar ved biludlejningen i Krasnodar Lufthavn med førsteklasses biler, som alle kan lejes til en fordelagtig pris for en længere eller kortere periode. Du skal blot tage stilling til, om du for eksempel foretrækker en rummelig og robust 4x4'er, eller om du ønsker en praktisk og moderne økonomibil eller stationcar. Hvis du er på udkig efter GPS-navigation, autostole, frie kilometertal eller lignende, hjælper Sixt dig også gerne med at tilføje dette til din bestilling. Book allerede i dag, og glæd dig til en skøn bilrejse i det sydvestlige Rusland.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Krasnodar Lufthavn Pashkovsky KRR Evdokii Bershanskoy str. 355 350912 Krasnodar 45.033649, 39.139260 +7-4955891111

Sixt kontorer Krasnodar Lufthavn Pashkovsky KRR

Evdokii Bershanskoy str. 355
350912 Krasnodar
 
Tlf. +7-4955891111

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • 4x4

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice