Billeje
Kasan Lufthavn
Oversæt
Rusland // Kazan // Kasan Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Kasan Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Aeroport 1
  420017 Kazan RU +7-4955891111
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: KZN
Åbningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Nyd friheden til at opleve Rusland i dit eget tempo

Nu har du chancen for at bestille et premiumkøretøj til din spændende Ruslandsrejse ved Sixt Biludlejning i Kazan Lufthavn (KZN). Kazans internationale lufthavn er beliggende ca. 25 kilometer sydøst for byen Kazan, og det er en travl lufthavn for den sydvestlige del af landet. Sixtteamet på kontoret i Kazan Lufthavn forsyner dig med bilnøgler og lejekontrakt ved din ankomst, og så er det bare at tage på opdagelse. Tøv ikke med at fortælle dine specifikke ønsker, så hjælper Sixt dig så godt vi kan med at forgylde din bilrejse.

Eventyret begynder ved Sixt Biludlejning i Kazan Lufthavn

Den smukke by Kazan er hovedstad i regionen Tatarstan og beliggende ved floderne Volga og Kazanka. Når du lejer en egen bil hos Sixt i Kazan Lufthavn, kommer du nemt omkring, og du kan nyde komforten ved et moderne køretøj. Byen er kendt for det gamle befæstede citadel Kazan Kremlin på bakketoppen, der indeholder museer og hellige pladser, og det er desuden værd at lade Sixtbilen føre dig til den betagende moské kul Sharif med den smukke kuppel i blå og guld. Sixt-billeje i Kazan Lufthavn kan desuden bruges til at køre mod vest, hvor du blandt andet finder det imponerende kloster Ostrov-Grad Sviyazhsk omgivet af dejlig natur.

Sixt fokuserer på dine ønsker og behov

Uanset om du skal holde vigtige møder, eller om du skal på ferie med familien eller vennerne, har Sixt Biludlejning i Kazan Lufthavn det helt rigtige køretøj til dig. Lej eksempelvis en praktisk økonomibil eller stationcar, hvis du lægger vægt på funktioner og komfort, eller bestil en robust 4x4'er, der kan komme rundt i blandet terræn. Når du gennemser udvalget og foretager dit valg af bilkategori på websiden eller i smartphoneappen, har du også muligheden for at bestille tilbehør for din komfort og fleksibilitet. Du kan for eksempel tilføje dækning af flere førere til Sixt-billeje i Kazan Lufthavn, så I kan skiftes til at køre udlejningsbilen eller tilføje GPS-navigation, der viser vejen rundt i det sydvestlige Rusland. Sixts personale ser frem til at tage imod dig i Kazan og få dig bag rattet i din drømmebil.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Kasan Lufthavn KZN Aeroport 1 420017 Kazan 55.608669, 49.298272 +7-4955891111

Sixt kontorer Kasan Lufthavn KZN

Aeroport 1
420017 Kazan
 
Tlf. +7-4955891111

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • 4x4

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice