Billeje
Kazan
Oversæt
Rusland // Kazan
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kazan: Sixt biludlejning online booking

Tag rundt i det sydvestlige Rusland med komfort og stil, når du lejer en førsteklasses Sixtbil fra en biludlejning i Kazan. Den spændende by Kazan er hovedstad i den semi-autonome region Tatarstan og byder på fantastiske kulturelle og historiske seværdigheder, som du nemt besøger med din premium-Sixtbil. I forbindelse med Sixt-billeje i Kazan kan du vælge din foretrukne bilkategori ud fra et bredt sortiment, der indeholder moderne køretøjer af høj standard, som alle kan lejes til en konkurrencedygtig pris. Tag et kig på Sixts webside, eller gennemse udbuddet i smartphoneappen, inden du booker drømmebilen online eller per telefon ved Sixts servicemindede medarbejderteam.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Kazan

Med Sixt i Tatarstan og Kazan kan du udforske interessante oplevelser og tage på en behagelig rejse i en mindre besøgt del af Rusland. Kazan er beliggende ved bredden af floderne Volga og Kazanka og er specielt kendt for sit flere hundrede år gamle befæstede citadel Kremlin. Benyt gerne Sixtbilen til at opdage nogle af byens smukke, religiøse bygninger såsom den fantastiske moské Kul Sharif med den blå kuppel, der er en af Ruslands største, eller besøg det helt unikke Tempel for alle Religioner vest for byen, der kombinerer motiver og elementer fra bl.a. jødedommen, islam, hinduisme og buddhisme. Et eget køretøj under opholdet giver den ultimative frihed til at tage på opdagelse. Sixt-billeje i Kazan kan også tage dig mod vest til et dejligt naturreservatet, hvor du finder det flotte kloster Raifskiy Bogoroditskiy Muzhskoy eller på andre spændende eventyr, som du vælger, i spændende Tatarstan.

Nyd et premium-køretøj på din dejlige rejse i Rusland

Hvis du vælger Sixt Biludlejning i Kazan som dit udgangspunkt for ferien eller forretningsrejsen, vil du kunne nyde fleksibilitet og komfort under opholdet. Sæt kurs mod attraktioner og oplevelser, når du har lyst til eventyr, eller spar tid ved at kunne køre direkte til forretningsmøderne. Vores mange pålidelige køretøjer er topmoderne og kommer fra verdenskendte bilproducenter såsom Mercedes-Benz og Audi. Det er helt op til dig, hvor længe du ønsker at leje udlejningsbilen for, og om du eventuelt vil tilføje ekstraudstyr og tjenester til bestillingen. Med flere navne på lejekontrakten kan I fx skiftes til at køre Sixtbilen, mens GPS kan lette navigationen på rejsen og en komfortabel autostol gøre transporten tryg for det lille barn. Lad Sixt hjælpe dig med at arrangere en spændende og afslappet bilrejse i fascinerende Rusland.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice