Billeje
Rusland
Oversæt
Rusland
Ændre personlige oplysninger

Billeje Rusland: Sixt Rent a Car

Landet med så mange stolte traditioner og så meget historie! Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Rusland og mød supermagtenmed den enestående kulturrigdom. Med Sixt biludlejning i Rusland kan du bl.a. leje din bil i storbyer som Moskva og Skt. Petersburg.Det er tid til at skrue tiden tilbage til zarernes fester i Vinterpaladset, til at genopleve storheden på Den Røde Plads samt nyde forestillingerne i Bolschoiteatret. Rusland er ganske enkelt fremragende til en bilferie, og hos Sixt har vi premium udlejningsbilerne, der følger med drømmene. Få styr på lejekontrakten allerede i dag, så du blot skal hente bil og nøgler, når du ankommer til Rusland. Billeje i Rusland kan bookes direkte her på siden eller over telefonen.

Sixt Biludlejning i Rusland

Fordelen ved at booke billeje i Rusland gennem Sixt, er, at vi giver dig en god vejledning, både i forhold til lejekontrakten samt de specielle regler, du skal være opmærksom på undervejs. Rusland har mange spidsfindige færdselsregler, hvoraf nogen stammer fra Sovjettiden. Det kan derfor være en god idé at sætte sig ind i regler, så man overholder alle de gældende regler og har de nødvendige papirer med sig. Vær dog særligt opmærksom på, at børn under 12 år ikke må sidde på forsædet, ligesom alle passagerer skal gøre brug af sikkerhedsseler. Husk ligeledes, at du skal gøre bruge af nærlyset, når du kører rundt uden for byerne. Er du i tvivl om det mindste, er du altid velkommen til at spørge ind til de enkelte områder, når du kontakter vores medarbejdere på kontoret.

Rundt i Skt. Petersborg og Moskva

Når du først sidder i din udlejningsbil i Skt. Petersborg, er der ikke langt imellem de enestående seværdigheder. Foruden det obligatoriske Vinterpalads og Eremitageslottet finder du en lang række kirker og museer som Peterhof. Byen byder også på travle forretningskvarterer, mens oplandet har smukke kyststrækninger. Byen er velforsynet med parkeringspladser. Nattelivet blomstrer ligeledes, og du finder de lækreste restauranter med alverdens specialiteter. Er det her, du kører rundt i din udlejningsbil, går du aldrig sulten i seng.For Moskva gælder det samme. Kør i din Sixt udlejningsbil rundt i centrum, da det er et stort levende museum med Den Røde Plads og Kreml samt paladser, parker, forretningskvarterer ved Arbat og lige så storslåede kirker. Vores lækre udlejningsbiler gør det muligt for dig at se lidt af det hele i denne metropol. Eller tilbring regnvejrsdage i Pushkinmuseet og nyd din aften med en gourmetmiddag, en forestilling i Bolschoiteatret og en drink efterfølgende i de hyggelige cafeer. Det er en by af høj international standard, og du vil møde både venlighed og hjælpsomhed mange steder. Nyd også solen i det varme fastlandsklima i omegnens højland, besøg dine forretningsforbindelser i deres dasha eller tag en sejltur på floder og søer. Alt er inden for rækkevidde, takket være din pålidelige Sixt udlejningsbil.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice