Billeje
Baia Mare
Oversæt
Rumaenien // Baia Mare
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Baia Mare: Sixt biludlejning online booking

Baia Mare ligger i Maramures i Rumænien og er et spændende sted at holde ferie. Det er oplagt at benytte sig af Sixt biludlejning, i Baia Mare, der fungerer som et ideelt udgangspunkt for opholdet. Ved at benytte dig af Sixt billeje i Baia Mare får du nogle ganske andre muligheder under din rejse og kan i den grad tage på opdagelse. Samtidig kan du være ganske tryg ved at leje din bil hos Sixt, da vi ledsager dig på bedst mulig måde og udstyrer dig med en velfungerende bil og en favorabel lejeaftale.

 
 • Cluj-Napoca Lufthavn
  Traian Vuia Street. No.149
  400397 Cluj Napoca

  Ma. - Fr.08:30 - 19:00
  Lø.11:30 - 16:30
  Book ved denne station

 • Cluj-Napoca Lufthavn

  Sixt Billeje
  Traian Vuia Street. No.149
  400397 Cluj Napoca

  Ma. - Fr.08:30 - 19:00
  Lø.11:30 - 16:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Baia Mare

Provinsen Maramures har mange smukke naturoplevelser at byde på samt aktiviteter for hele familien. I dette historiske område kan du få en oplevelse af at rejse tilbage i tiden. Her kommer du ganske enkelt ind i en anden rytme. Du finder mange UNESCO udpegede trækirker fra 1700 og 1800tallet, hvor du kan udforske de mange historier om helgener, men også om syndere%u2026. Der er over 100 kirker, som ofte er låst, men som man kan få en nøgle til af de lokale! Områdets rige blomsterfauna kan nemt nærstuderes gennem de forskellige friluftsaktiviteter, herunder trekking.

Hyggelige Baia Mare

Baia Mare er en lille by, som er et rigtigt hyggeligt udgangspunkt for en ferie i området. Du kan bl.a. besøge det lokale mineralmuseum eller det etnografiskefolkloremuseum. Husk også at besøge Stefanstårnet i den gamle og meget hyggelige bydel. Lej en bil, der passer til dit behov. Det er ikke alle steder, der er asfalteret, så planlæg gerne rejsen på forhånd, så du er velforberedt. Generelt er Rumænien et sted, hvor det er godt at have lidt tålmodighed med i bagagen. Det foregår ikke altid efter kendt standard, men tag det blot som en oplevelse, da området er fantastisk.

Vælg allerede i dag Sixt billeje i Baia Mare

Hos Sixt er der biludlejning i Baia Mare på centralt beliggende knudepunkter, og derfra kan du køre direkte ud til din bolig. Det er nemt og bekvemt. Som virksomhed har vi et væld af gode servicetilbud, som du kan vælge imellem, alt efter dine behov. Med Sixt biludlejning i Baia Mare er der tænkt på alle dine behov, så du kan koncentrere dig om de oplevelser, der venter ude i horisonten! Er du interesseret i at bestille Sixt billeje i Rumænien, så gennemfør bestillingen via vores hjemmeside eller ved at kontakte os direkte over telefonen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice