Billeje
St-Pierre
Oversæt
Reunion // St-Pierre
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i St-Pierre: Sixt biludlejning online booking

Kombinér et besøg hos Sixt Biludlejning i St. Pierre med turen rundt på den franske ø Réunion. Det franske oversøiske territorium er et yderst attraktivt rejsemål grundet den paradisiske stemning, der følges op af lækre badestrande. Foruden maleriske køreture indbyder de flotte skovområder i et kuperet terræn til masser af vandreture, hvor panoramaudsigten er fortryllende. Vælg Sixt billeje i St. Pierre og omdan spontane indfald til nye ferieminder! Husk, du kan leje din bil allerede i dag.

 
 • La Reunion Roland Garros Airp.
  La Réunion Airport
  97438 Sainte Marie

  Ma. - Sø.06:30 - 21:00
  Helligdag06:30 - 21:00
  Book ved denne station

 • La Reunion Roland Garros Airp.

  Sixt Billeje
  La Réunion Airport
  97438 Sainte Marie

  Ma. - Sø.06:30 - 21:00
  Helligdag06:30 - 21:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i St. Pierre

St. Pierre er en hyggelig by, der med sin gode beliggenhed på øens sydkyst indbyder til unikke naturoplevelser. Med godt 15 km i fugleflugt til den aktive vulkan Piton de la Fournaise har du en fantastisk chance for at mikse vandring med et naturfænomen, som man ikke kan undgå at blive fascineret af. Tag Sixtbilen langs vejen N3, som går tværs over øen, og drej af efter godt 15 kilometer mod højre, og så er vulkaneventyret godt i gang! Har du efterfølgende lyst til en rigtig panoramatur, kan du med fordel tage hele Réunion rundt. Kystvejen, som går hele vejen rundt om øen, er 74 km lang, og har du god tid, er der rig mulighed for at gøre stop i charmerende små landsbyer, holde en picnic på et lille, uspoleret stykke strand eller få taget nogle gode feriebilleder. Der er masser af muligheder på Réunion, og vi tør godt love, at der er endnu flere i vente, når du vælger at lade Sixt Biludlejning St. Pierre være en del af rejsen!

Alsidigt udvalg af kvalitetsbiler hos Sixt

Sixt Biludlejning er det helt rigtige valg, når det drejer sig om billeje i St. Pierre, og de mange gode biler til fornuftige priser og det altid høje serviceniveau er en ting, der går igen i alle vores filialer. Vi står klar med både personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, så det er helt op til dig at fortælle os, hvad du vil køre afsted i. Når du vælger bilkategorien, finder vi udlejningsbilen fra én af vores førende bilfabrikanter. Derudover er vi selvfølgelig med hele vejen, hvis der opstår spørgsmål undervejs, så kontakt meget gerne vores søde kollegaer i kundeserviceafdelingen og få svar her og nu. Den professionelle tilgang til biludlejning har altid været en selvfølge i Sixtkoncernen, der tog form tilbage i 1912 og nu er dominerende på verdensmarkedet for udlejningsbiler. Du kan derfor trygt køre med os!

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice