Billeje
St-Gilles Les Bains
Oversæt
Reunion // St-Gilles Les Bains
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i St-Gilles Les Bains: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til franske St. Gilles Les Bains på øen Réunion. Her, halvvejs mellem Madagaskar og Mauritius, venter der dig et ferieparadis af en særlig kaliber, og du får selvfølgelig allermest ud af dit ophold, hvis du vælger en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning St. Gilles Les Bains, så du kan få set andet end St. Gilles Les Bains. Hos os kan du glæde dig til et alsidigt udvalg af kvalitetsbiler til fornuftige priser samt et højt serviceniveau, der er en vigtig del af vores brand. Lej en bil i dag med Sixt billeje i St. Gilles Les Bains.

 
 • La Reunion Roland Garros Airp.
  La Réunion Airport
  97438 Sainte Marie

  Ma. - Sø.06:30 - 21:00
  Helligdag06:30 - 21:00
  Book ved denne station

 • La Reunion Roland Garros Airp.

  Sixt Billeje
  La Réunion Airport
  97438 Sainte Marie

  Ma. - Sø.06:30 - 21:00
  Helligdag06:30 - 21:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i St. Gilles Les Bains

Réunion er ferieparadiset, som de fleste drømmer om. St. Gilles Les Bains ligger på øens nordvestlige del, hvilket giver dig et fremragende udgangspunkt for et ophold, hvor du både kan få udforsket hovedstaden Saint Denis og den smukke natur. Fra St. Gilles Les Bains er der omtrent 25 km op til Saint Denis, og alene udsigten, når du kører langs kysten, er hele turen værd. I Saint Denis venter der dig både shoppingmuligheder og hyggelige restauranter, og har du mod på en vandretur, der giver sved på panden, kan du med fordel besøge La Roche Écrite, en godt 2000 meter høj klippeformation, som ligger 15 km syd for byen og belønner dig med en fantastisk udsigt over området. Når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning i St. Gilles Les Bains, er det desuden oplagt at fortsætte turen langs nordkysten, hvor der også er flere veje,der fører dig længere ind på øen til de flotte og hyggelige skovområder. Mulighederne er mange på Réunion, men det kræver gerne en bil.

En bil til ethvert formål

Billeje i St. Gilles Les Bains har aldrig været nemmere end med Sixt. Du finder vores kontor centralt beliggende i lufthavnen, og her kan vores imødekommende personale tilbyde et udvalg af blandt andet almindelige personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter. Vi kan varmt anbefale, at du allerede inden afrejsen har forhåndsvalgt en bestemt kategori, så vi kan gøre bilen klar til din ankomst. Det kan f.eks. være, at du har haft et ønske om at få monteret en GPS eller autostol, inden du tager afsted. For at gøre det ekstra fleksibelt for dig har du desuden mulighed for at returnere din bil døgnet rundt, og der er således lagt op til ferieoplevelser, lige indtil flyet letter.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice