Billeje
Marco de Canaveses
Oversæt
Portugal // Marco de Canaveses
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Marco de Canaveses: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Sixt Biludlejning i Marco De Canaveses, hvor bilen og ekstraudstyret venter til dine eventyr i Portugal. Sixt har udlejet kvalitetsbiler verden over i mange år, og i Marco De Canaveses finder du moderne køretøjer i diverse designs og størrelser for enhver rejsende. Byen Marco De Canaveses ligger blandt naturskønne omgivelser i det nordlige Portugal og ca. 50 km øst for storbyen Porto. Med Sixts billeje i Marco De Canaveses bliver det nemt at tage rundt i regionen, og du er ikke kun begrænset til den mindre by. Kør på opdagelse i smukke Porto, udforsk den betagende Atlanterhavskyst eller tag på opdagelse i Nordregionens mange nationalparker.

 
 • Marco de Canaveses/JAPautomot.
  Av Gago Coutinho 248
  4630-206 Marco de Canaveses

  Ma. - Fr.08:30 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:30
  Book ved denne station

 • Marco de Canaveses/JAPautomot.

  Sixt Billeje
  Av Gago Coutinho 248
  4630-206 Marco de Canaveses

  Ma. - Fr.08:30 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Marco De Canaveses

Når du er kommet bag rattet i din Sixtbil, kan du tage på eventyr i Marco De Canaveses. Tag i retning af den smukke katolske kirke Igreja do Salvador fra det 12. århundrede eller tag hele familien med i vandlandet Amarante, der er smukt omringet af skøn natur lige nord for byen. Med en lejet bil fra Sixt Biludlejning i Marco De Canaveses er det også oplagt at køre en tur til landets andenstørste by Porto ved udmundingen af floden Douro, hvor Portugals opdagelsesrejsende i sin tid stævnede ud fra. Fra den imponerende 146 fod høje bro Dom Luís får du en fantastisk udsigt over den farverige by, og i den charmerende, historiske bydel Praca da Ribeira finder du hyggelige butikker, fremragende restauranter og bådture på floden Douro.

Den moderne Sixtbil, der lever op til forventningerne

Det er en fremragende idé at leje en Sixtbil til opholdet i det nordlige Portugal, hvis du ønsker lidt ekstra komfort, fleksibilitet og frihed under opholdet. Vi servicerer jævnligt vores mange moderne udlejningsbiler ved Sixt Biludlejning i Marco De Canaveses for at sikre, at de lever op til Sixts høje standard angående sikkerhed og komfort. Med en Sixtbil på rejsen kan du tage direkte til seværdighederne og udforske afsides områder, der ikke altid dækkes af de offentlige transportmidler. Med praktisk GPS navigation slipper du desuden for at fare vild, mens et ubegrænset kilometertal betyder, at du ikke behøver holde øje med, hvor langt du har kørt i Sixtbilen. Vær blot opmærksom på, at vi i forbindelse med billeje i Marco De Canaveses ikke kan garantere dig specifikke modeller, men at du vil modtage en model fra bilkategorien, du har valgt, uanset om dit blik falder på en stationcar, økonomibil eller firehjulstrækker.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice