Billeje
Zakopane
Oversæt
Polen // Zakopane
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Zakopane: Sixt biludlejning online booking

Start bilrejsen ved en Sixt Biludlejning i nærheden af Zakopane og opdag det sydlige Polen på din helt egen måde. Med en udlejningsbil på ferien eller weekendturen, kan du tage direkte til seværdighederne, og et køretøj på forretningsrejsen bevirker, at du kan bevæge dig hurtigt rundt mellem arbejdsmøderne og hotellet. Vælg din bil ud fra det alsidige udvalg af Sixtbiler i Polen og tilføj gerne nyttigt tilbehør. Fordelen med Sixts billeje i Zakopane er, at du nemt kan udforske regionens smukke natur og mange attraktioner, uden at skulle trænges med andre rejsende, ligesom du ej behøver planlægge din ferie efter guidede busrejser. Opdag Sydpolen i et tempo, der passer dig og selskabet.

 
 • Krakow Lufthavn

  Sixt Billeje
  Kpt. M. Medweckiego 1
  32-083 Balice

  Ma. - Fr.08:00 - 23:35
  Lø.08:00 - 21:00
  Sø.09:00 - 23:35
  Helligdag09:00 - 23:35

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Krakow Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Pawia 5a
  31154 Krakow

  Ma. - Sø.09:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Krakow

  Sixt Billeje
  Kopernika 1
  31-033 Krakow

  Ma. - Fr.10:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Zakopane

Naturskønne Zakopane er beliggende få kilometer fra grænsen til Slovakiet i det sydlige Polen, og byen er smukt placeret ved foden af Tatrabjergene. Zakopane er hjemsted for mange interessante museer og gode butikker, men det, der tiltrækker flest besøgende, er de fantastiske naturomgivelser. Udnyt eksempelvis din bil fra Sixt Biludlejning i Zakopane til at køre mod syd til den enestående Tatra Nationalpark, der råder over gletsjersøer, imponerende bjerge, brune bjørne og Polens højeste punkt. Du kan også pakke skiudstyret i Sixtbilen for at sætte kurs mod vintersportstedet Gubalowka nordvest for Zakopane. Hvis du får nok af friluftslivet og den betagende natur, kan du naturligvis også tage den godt 100 km lange køretur op til den smukke, historiske storby Krakow, hvor der blandt venter det kongelige slot Wawel, ligesom du kan nyde stemningen på det livlige hovedtorv.

Et lille indblik i, hvad vi kan tilbyde dig

Med Sixts billeje i Zakopane nyder du maksimal fleksibilitet og mobilitet på rejsen. En udlejningsbil kan tage dig direkte til oplevelserne og sikre dig stor komfort undervejs. Vores mange stationcars og 4x4'er har ekstra plads til rejseselskabet og bagagen, mens vores kompakte økonomibiler kan være perfekt for dig med et lavere budget for turen. Når du gennemfører din bestilling, skal du blot være opmærksom på, at vi ikke kan garantere dig en specifik model, men derimod udelukkende en bil fra den valgte kategori. Ved din Sixt Biludlejning i eller omkring Zakopane får du også muligheden for at nyde ekstra tjenester og tilbehør i forbindelse med bilrejsen. Bestil eksempelvis GPS navigation eller dækning af flere bilførere, så I alle kan nyde at køre Sixtbilen. Lej din bil til rejsen hos Sixt, for så er du i trygge hænder på bilrejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice