Billeje
Wrzesnia
Oversæt
Polen // Wrzesnia
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Wrzesnia: Sixt biludlejning online booking

Overlad trygt ansvaret for udlejningsbilen til Sixt Biludlejning Wrzesnia, når du skal ud på eventyr i det vestlige og centrale Polen. Med en af vores lækre udlejningsbiler kan du se frem til et ophold, hvor fleksibiliteten og spontaniteten er i højsædet, og hvor du kan bruge din tid på oplevelserne. Med Wrzesnia som dit udgangspunkt får du ikke alene mulighed for at udforske en del af Polen, som byder på masser af autentisk stemning og historie. Det er også nemt at krydre programmet med dagsture i Sixtbilen til eksempelvis nærliggende Łódź eller Poznań, hvis du vil have en ægte storbyoplevelse. Når du vælger billeje i Wrzesnia hos Sixt, får du det hele med!

 
 • Poznan Lufthavn
  Bukowska 285
  60-189 Poznan

  Ma. - Fr.09:00 - 23:00
  Sø.13:00 - 21:00
  Helligdag10:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Poznan Hovedbanegård
  Dworcowa 1 street
  61801 Poznan

  Ma. - Fr.09:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Poznan Lufthavn

  Sixt Billeje
  Bukowska 285
  60-189 Poznan

  Ma. - Fr.09:00 - 23:00
  Sø.13:00 - 21:00
  Helligdag10:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Poznan Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Dworcowa 1 street
  61801 Poznan

  Ma. - Fr.09:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Wrzesnia

Sixt Biludlejning i Wrzesnia

Wrzesnia er det helt rigtige valg, hvis du både er til historie, kultur og storbyferie i et tempo, der ikke tager pusten fra en. Tag på daglige sightseeing i den velbevarede by, som bærer præg af en lang og omskiftelig historie. Byen kan spore sine rødder tilbage til 1300tallet, og med sin beliggenhed i det vestlige Polen har den på forskellige tidspunkter også tilhørt Kongeriget Preussen. Byen huser i dag et lille lokalhistorisk museum, der fortæller om den polske modstand mod den preussiske annektering. Ikke langt fra Wrzesnia finder du storbyen Poznań, som byder på en rigtig storbyoplevelse med masser af butikker, spændende restauranter og museer. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Wrzesnia er det en smal sag at tilbagelægge de ca. 25 km, og her kan du især glæde dig at besøge det flotte gamle rådhus og markedspladsen, hvor du også kan nyde en Skt. Martin croissant. Denne polske klassiker skal altid laves efter en helt speciel opskrift, for at den må bruge det berømte og beskyttede navn!

Bred erfaring og masser af muligheder

Sixt Biludlejning har i mere end 100 år været kendt for sin vinderkombination af kvalitetsbiler til fornuftige priser og et altid højt serviceniveau. Når du vælger at leje en bil hos os i Wrzesnia, vil du hurtigt se, hvorfor vi er blevet et af verdens største firmaer inden for vores felt. Vælg helt frit mellem vores personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter. Vi hjælper naturligvis også gerne med diverse tillægsydelser, men kun hvis du ønsker det. Skal vi være din nye rejsemakker i Polen? Så bestil din billeje i Wrzesnia, når du går ind på vores hjemmeside, ringer til os eller møder op på kontoret i Polen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice