Billeje
Szczecin
Oversæt
Polen // Szczecin
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Szczecin: Sixt biludlejning online booking

Start bilrejsen i det nordvestlige Polen og afhent drømmebilen ved Sixt Biludlejning i Szczecin. Byen Szczecin ligger i Pommern, og denne dejlige havneby er spækket med lokaliteter, du bør kigge nærmere på. Det er derfor en fremragende idé at leje en bil, så du kan køre rundt til de forskellige seværdigheder og oplevelser, når du har lyst til det. Sixt teamet er en af de mest erfarne aktører i branchen. Det er faktisk blevet til mere end 100 år i biludlejningsbranchen, så hvorfor ikke udnytte vores ekspertise med hensyn til at levere komfortable og konkurrencedygtige udlejningsbiler til alverdens rejsemål og rejsebehov? Hvis din ferie eller forretningsrejse starter ud i Polen, er Sixt billeje i Szczecin et godt alternativ til de dyre ture med den kollektive transport.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Szczecin

Szczecin kan prale af mange interessante monumenter, der har tilknytning til forskellige landes historie. Disse monumenter har unik arkitektur og er tegn på den sociorealistiske stilart, der herskede i begyndelsen af det 20. århundrede. Når du er i Szczecin, bør du granske De Pommerske Fyrsters Slot, som troner på majestætisk vis midt i byen. Slottet blev genopbygget efter Anden Verdenskrig. Kør gerne dertil i din bil fra Sixt Biludlejning i Szczecin, hvis du ønsker en fantastisk udsigt over byen. Det er også værd at besøge den centrale kirkegård, som er Europas tredjestørste, tage et smut forbi det smukke rådhus eller opleve det maritime museum. Billeje i Szczecin giver dig desuden mulighed for at nyde nogle af Polens bedste gastronomiske lækkerier, og Szczecin er især berømt for sine pizzaer. Hvis du er til musikfestivaler og koncerter, kan du køre til Dom Kultury Slowianin, men Szczecin har også mange gode barer og natklubber for natuglerne. Kontakt Sixt i dag for at bestille bilen til rejsen.

Oplev polsk historie og smuk natur i din Sixtbil

Sixt billeje i Szczecin gør opholdet behageligt og afslappet takket være vores komfortable førsteklasses biler, der tilfører en stor portion frihed på de enkelte dagsrejser. Du finder et væld af moderne køretøjer i Szczecin og kan bl.a. leje en prisvenlig økonomibil eller den solide stationcar. Bemærk blot, at Sixt kun kan garantere en vis bilkategori og ikke en specifik bilmodel, da vi ikke kender den pågældende lagerstatus på det enkelte kontor for den ønskede rejsedato, når du forhåndsbestiller. Du er dog altid sikret den pågældende kategori, og du kan både indtelefonere din bestilling samt gennemføre den her på hjemmesiden.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice