Billeje
Goleniow
Oversæt
Polen // Goleniow
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Goleniow: Sixt biludlejning online booking

Skal du til Goleniow i Polen? Lej en bil hos Sixt, for med billeje i Goleniow sikrer du dig en masse ekstra oplevelser, da det pludselig bliver meget nemmere at komme rundt til seværdigheder og lignende. Sixt biludlejning omfatter alt fra almindelige biler til stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Det er ud fra disse specifikke kategorier, at du booker din udlejningsbil, og den kan forhåndsreserveres på såvel hjemmesiden som over telefonen. Vi er klar til at guide dig, så lej en bil hos Sixt allerede i dag!

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Goleniow

Goleniow ligger i Vestpommern, tæt på den tyske grænse i Polen. Den ligger ganske tæt på Szczecin, som er den største by i området. Lufthavnen har da også hentet sit navn fra begge byer. Vælger du Goleniow som din polske base, er det oplagt at vælge biludlejning, da du er placeret udenfor storbyen. Med egen bil kommer dusuper nemt ud til de ønskede destinationer på egnen. Szczecin er f.eks. en gammel by, som dateres helt tilbage til det 8. århundrede. Byen led hårdt under Anden Verdenskrig, hvor store dele af byen blev ødelagt. Denne enorme ødelæggelse kan stadig iagttages i bybilledet. Det er muligt at besøge de 2.500 m2 beskyttelsesgange, som blev bygget af tyskerne i 1941 for at beskytte civile mod flyangrebene. En anden fin aktivitet for hele familien er at tage på kanalrundfart på Odra. Selvom byen kun er den 7. største i landet, er den arealmæssigt en af de største, da floden deler byen i to, hvilket man straks fornemmer gennem en sejltur.

Rundt i Vestpommern

I dette område finder du en bred palet er forskellige udflugtsmuligheder hvis du benytter dig af billeje i Goleniow. Det er bl.a. muligt at nyde de fine badestrande ved kysten. Der er også en del søer i området, som inviterer til mange forskellige vandsportsaktiviteter. Du kan sågar tage på en cykeltur eller ridetur. Eller hvad med, at besøge bisoner og de hvidhalede ørne i Wolin nationalparken? Eller prøve et veterantog på Rewalkysten? Goleniow er en af de byer, der lever året rundt og er spækket med interessante kulturtilbud.

Sixt trygge biludlejning i Goleniow

Du kan roligt benytte dig af biludlejning hos Sixt i Goleniow. Vi akkompagnerer dig på din rejse med vores ekspertviden om området og kan tilbyde dig at forsyne udlejningsbilen med børnestole, GPS eller noget tredje efter dit ønske. Kontakt os og hør nærmere om alternativerne.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice