Billeje i Trujillo Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Trujillo Lufthavn filial

Adresse

Ruta al Aeropuerto 104, 13000 Trujillo, Peru
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
06:00 - 00:00
Helligdage
06:00 - 00:00

Vores services ved Trujillo Lufthavn

Oplev bedst smukke Peru med en egen udlejningsbil

Oplev bedst smukke Peru med en egen udlejningsbil

Start ved Sixt Biludlejning i Trujillo Lufthavn (TRU), hvor du finder prisvenlige og moderne køretøjer til alle rejsende i det nordlige Peru. Når du lander i Trujillo Lufthavn, bør du blot følge skiltene til Sixts kontor, hvor du bliver mødt af det hjælpsomme personale. Hvis du har booket køretøjet på forhånd, vil Sixtbilen og lejekontrakten findes klar ved din ankomst, og du vil kunne påbegynde bilrejsen med det samme. Lufthavnen er beliggende ud til den smukke Stillehavskyst og blot kilometer fra byen Trujillo, hvilket gør det nemt for dig at starte eventyret.
Udgå fra Sixt Biludlejning i Trujillo Lufthavn

Udgå fra Sixt Biludlejning i Trujillo Lufthavn

Den gamle, koloniale by Trujillo er spækket med historiske seværdigheder og betagende arkitektur. Når du lejer en egen bil ved Trujillo Lufthavn, bliver det nemt at udforske storbyen og eksempelvis tage til den betagende domkirke Santa Maria med den gule facade eller besøge det neoklassiske palads Iturregui med en hyggelig gårdsplads og italienske marmorstatuer. Gå endelig heller ikke glip af et besøg i den forladte by Chan Chan mod vest, som engang var hjemsted for det gamle Chimu-rige, og hvis enorme område huser citadeller, templer og et museum og er omgivet af ørken. Hvis du får brug for lidt afslapning på bilrejsen, kan Sixt-billeje i Trujillo Lufthavn for eksempel gøre det nemt at komme ned til landsbyen Puerto Morin og den kilometerlange, fredelige sandstrand.
Skræddersy bilrejsen til dine drømme

Skræddersy bilrejsen til dine drømme

Sixtteamet ved biludlejningen i Trujillo Lufthavn kan hjælpe dig med at skræddersy bestillingen helt til dine behov og ønsker. Udover et hav af premium stationcars, 4x4'ere, økonomibiler og minibusser finder du også diverse ekstraudstyr og forsikringer hos os. Bestil en autostol til barnet, nyd frie kilometertal under opholdet, eller bestil praktisk GPS-navigation - eller måske ønsker du at tegne en ekstra forsikring for ro i sindet? Sixt-billeje i Trujillo Lufthavn sørger for at opfylde dine ønsker og gøre din bilrejse i det nordlige Peru uforglemmelig.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Trujillo Lufthavn
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Trujillo Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Trujillo Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Trujillo Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Trujillo Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs
Spørgsmål og svar om lejemål hos Trujillo Lufthavn
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Trujillo Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Trujillo Lufthavn

    Vis mere