Billeje
Trujillo
Oversæt
Peru // Trujillo
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Trujillo: Sixt biludlejning online booking

Gør din rejse rundt i det nordvestlige Peru behagelig og tryg, når du lejer en bil ved en Sixt Biludlejning i Trujilo. Byen Trujilo er hjemsted for mange interessante historiske seværdigheder og er kendt for den traditionelle dans marinera. Hos professionelle Sixt finder du mange premium-udlejningsbiler til favorable priser, så du kan finde en kategori, der passer dig og dit rejseselskab. Uanset om du skal på ferie eller forretningsrejse, skal rejse alene eller med hele familien, så kan Sixt-billeje i Trujilo skræddersyes helt til dine behov og ønsker. Gennemse det brede sortiment af Sixtbiler og ekstraudstyr ved din foretrukne afdeling, inden du foretager dit valg til rejsen.

 
 • Trujillo Lufthavn
  Ruta al Aeropuerto 104
  13000 Trujillo

  Ma. - Sø.06:00 - 24:00
  Helligdag06:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Trujillo Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ruta al Aeropuerto 104
  13000 Trujillo

  Ma. - Sø.06:00 - 24:00
  Helligdag06:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Trujilo

Den historisk interessante kystby Trujilo var på sin tid et kolonialt centrum for spanierne, hvilket har sat sit præg på byens monumenter og bygninger. På byens livlige hovedtorv Plaza de Armas de Trujillo i den historiske bydel finder du bl.a. den smukke, gule domkirke Santa María la Menor, som er et besøg værd, og en gåtur rundt i bydelen byder på lignende koloniale bygninger. Du kan selvfølgelig også vælge at udforske den smukke vestkyst ud til Stillehavet, hvor du finder smukke sandstrande. Den historieinteresserede vil desuden elske et besøg ved de arkæologiske udgravninger og templet Huaca del Sol syd for byen samt det fascinerende museum Chan Chan i det nordlige Trujillo, der fortæller om kulturerne og livet i Peru inden erobringen af inkaerne. Det er helt op til dig, hvad du vil udnytte Sixt-billeje i Trujilo til.

Tag chancen for at booke det ideelle køretøj i dag til din skønne bilrejse

Der venter et hav af førsteklasses biler ved Sixts biludlejninger i Trujilo. En moderne og praktisk 4x4'er eller minibus kan være ideel, hvis du har brug for godt med plads til passagerer og bagage, mens en smart og moderne stationcar eller økonomibil enkelt tager dig til seværdighederne. Du skaber dig enkelt et overblik over vores mange premiumbiler på websiden eller i smartphoneappen, og herefter kan du bestille online, telefonisk ved Sixts medarbejderteam eller direkte ved kontoret i Trujillo. Fordelen ved at bestille hjemmefra er, at du slipper for at skulle vente på rengøring af Sixtbilen, eller at lejekontrakten færdigstilles, da Sixtteamet vil være forberedt før din ankomst. Skulle du få brug for yderligere tjenester eller tilbehør, kan Sixt bl.a. tilbyde dig komfortable autostole til de yngste, praktiske tagstativer til udstyr og GPS-navigation, der viser vejen rundt i Peru. Tøv ikke mere at oplyse dine personlige krav og ønsker, så gør vi vores bedste for at opfylde dine drømme i forbindelse med bilrejsen i det nordlige Peru.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice