Billeje
Tocumen Interrnat. Lufthavn
Oversæt
Panama // Panama // Tocumen Interrnat. Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Tocumen Interrnat. Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Via Tocumen 1
  0831-02510 Panama PA +507-3216350
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: PTY
Åbningstider
Ma. - Sø.07:00 - 23:00
Helligdag07:00 - 23:00
 
 

Personalet ved Sixt Biludlejning i Tocumen Internationale Lufthavn (PTY) glæder sig til at hjælpe dig med billeje i Panama. Det tropiske land i Centralamerika byder på vidunderlig natur samt spændende kulturseværdigheder med historiske pladser. En Sixtbil giver dig mulighed for at opleve både de store og små seværdigheder. Lej en udlejningsbil samt ekstraudstyret online eller telefonisk og gør dig klar til en rejse, hvor bilen bliver det primære transportmiddel.

Med Sixt mod Panamakanalen

Tocumen Internationale Lufthavn er beliggende i centrale Panama, ikke langt fra landets sydlige Stillehavskyst. Tocumen ligger ligeledes inden for kort køreafstand fra den travle hovedstad Panama City og de skønne nabobyer langs kysten. Med billeje i Tocumen Internationale Lufthavn kan du både tage til den berømte Panamakanal, køre på smukke Amador Causeway, som leder ud til vidunderlige øer, og besøge hyggelige Casco Viejo med sin smukke arkitektur og mange kirker. Som besøgende kan du ligeledes tage Sixtbilen på et roadtrip til Soberania National Park, som er ideel, når du vil nærstudere Panamas dyreliv. Sixt glæder sig til at udlevere bilnøglerne til din udlejningsbil!

Tag på drømmerejse med Sixt

Sixt anbefaler alle, der søger fleksibilitet på rejsen i Panama, at leje en bil. Når du rejser til Tocumen Internationale Lufthavn, kan du nemt fortsætte turen i en premium Sixtbil med ønsket ekstraudstyr. Sixts billeje i Tocumen Internationale Lufthavn er en prisvenlig og komfortabel rejseform i Panama. Vælg udlejningsbilen fra det velassorterede sortiment bestående af moderne og smarte køretøjer, herunder stationcars, 4x4, økonomibiler samt varevogne. Ved Sixt Biludlejning i Tocumen Internationale Lufthavn kan du også tilpasse din bestilling med tjenester såsom dækning af en ekstra chauffør, ekstraudstyr i form af en autostol eller GPS navigation og fuld kaskobeskyttelse. Book din udlejningsbil til Panamarejsen med Sixt og opnå en fremragende kvalitet og personlig service.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.07:00 - 23:00
Helligdag07:00 - 23:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Tocumen Interrnat. Lufthavn PTY Via Tocumen 1 0831-02510 Panama 9.074388, -79.379544 +507-3216350

Sixt kontorer Tocumen Interrnat. Lufthavn PTY

Via Tocumen 1
0831-02510 Panama
 
Tlf. +507-3216350

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • 4x4
 • Lastbiler

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice