Billeje
Boquete
Oversæt
Panama // Boquete
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Boquete: Sixt biludlejning online booking

Begynd din kør selv ferie eller forretningsrejse ved at leje en bil i et af Panamas dejligste områder, Boquete. Når du vælger billeje i Boquete, kan du se frem til et ophold med masser af fleksibilitet, spontanitet og frihed, og med udgangspunkt i landets nordvestlige del har du gode muligheder for at køre på opdagelse i den charmerende lille bjergby, tage på dagsture i Sixtbilen for at opleve det smukke landskab og endda også tage en smuttur eller to til Costa Rica. Boquete ligger nemlig kun knap 70 km fra grænsen. Billeje i Boquete kan bestilles allerede i dag, enten online, telefonisk eller direkte på kontoret.

 
 • David Int. Lufthavn E. Malek
  Mayor Patricio Janson 001
  0831-02510 David

  Ma. - Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • David Int. Lufthavn E. Malek

  Sixt Billeje
  Mayor Patricio Janson 001
  0831-02510 David

  Ma. - Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Boquete

Boquete byder på ro, afslapning og en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Denne lille by er et af landets mest eftertragtede rejsemål, hvor den moderne komfort går op i en højere enhed med rustik charme. Tager du Sixtbilen, så kør mod det smukke regnskovsområde, som egner sig ideelt til trekking, picnicture og fotografering. Umiddelbart vest for byen finder du nationalparken Volcán Barú, som deler navn med den aktive vulkan og Panamas højeste punkt af samme navn. Med den terrængående Sixtbil kan du komme et godt stykke af vejen, men vil du helt op til toppen, skal den sidste strækning tages til fods. Det er dog det hele værd, for hvis vejret er godt, er den 3475 meter høje vulkan et af de få steder i Mellemamerika, hvor du kan se Atlanterhavet og Stillehavet på en gang! Det er en oplevelse, man ikke glemmer lige med det samme, og turen bliver selvfølgelig ekstra nem, når du vælger Sixt Biludlejning i Boquete!

Kontakt os, når du har brug for os

Sixt Biludlejning Boquete har masser af attraktive fordele, men først og fremmest bør du lægge mærke til, at du handler med et af branchens stærkeste kort, hvis baggrundsviden er ganske omfattende, idet vi har været mere end 100 år på markedet og fortsat bliver større og større på verdensplan. I øjeblikket kan du finde os i mere end 100 lande. Samtidig er vores kvalitetsbiler en særlig bonus, idet du hos os ikke betaler ekstra for kvalitet. Tværtimod går vi efter, at kvalitet skal være et tilbud for alle, hvad enten du skal leje en bil til hele familien eller er en del af en større gruppebooking. Samtidig er vi bestemt ikke fans af skjulte gebyrer, hvorfor alle vores priser er helt transparente.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice