Billeje
Lahore Lufzhavn
Oversæt
Pakistan // Lahore // Lahore Lufzhavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Lahore Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: DHA Phase VIII
  54792 Lahore PK +92-3211177792
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: LHE
Åbningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Sixt giver valgmuligheder og frihed på rejsen i Pakistan

Der venter et hav af premiumbiler ved Sixt Biludlejning i Lahore Lufthavn (LHE) til din rejse i det nordøstlige Pakistan. Lufthavnen ligger ca. seks kilometer øst for storbyen Lahore i Punjab-provinsen, og herfra har du ikke langt til fantastiske naturoplevelser og seværdigheder. Du finder enkelt Sixts personale ved at følge skiltene i Lahore Lufthavn, og hermed er du i trygge hænder. Hvis du bestiller udlejningsbilen på forhånd, vil lejekontrakt og bilnøgler findes klar ved din ankomst, så du kan påbegynde bilrejsen med det samme.

Start bilrejsen ved Sixt Biludlejning i Lahore Lufthavn

Pakistan byder på fantastiske, uforglemmelige oplevelser, så gør det lidt lettere for dig selv ved at leje en egen bil i Lahore Lufthavn. Storbyen Lahore bugner af historie og fantastisk arkitektur fra Moguler-tiden, som du enkelt kan udforske med Sixtbilen. Kør for eksempel mod den imponerende, røde moské Badshahi fra 1600-tallet, besøg de smukke haver Shalimar Bagh omgivet af mure, eller styr køretøjet mod den magiske Lahore-fæstning fra 1500-tallet. Sixt-billeje i Lahore Lufthavn kan naturligvis også udnyttes til at udforske den omgivende natur, mens du nyder friheden og komforten i din moderne Sixtbil.

Sixt står klar til at hjælpe dig med planlægningen af bilrejsen

Du kan nemt gennemse udvalg af udlejningsbiler og ekstraudstyr ved Sixt Biludlejning i Lahore Lufthavn og bestille på websiden, men Sixt giver dig også mulighed for at booke køretøjet helt op til 30 minutter inden ankomst i smartphoneappen. Lej en praktisk stationcar, nyd en moderne økonomibil, eller bestil en rummelig 4x4'er, der kan tåle eventyr i naturen. Det er op til dig, hvor længe du ønsker Sixtbilen, og selvom vi ikke kan garantere, at du får et specifikt køretøj, vil du kunne nyde en premiumbil fra din valgte kategori. Hvis du ønsker at tilføje tilbehør såsom GPS-navigation, autostol eller tagstativ til Sixt-billeje i Lahore Lufthavn, er det også nemt. Planlæg bilrejsen, og book allerede i dag hos Sixt.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Lahore Lufzhavn LHE DHA Phase VIII 54792 Lahore 31.520971, 74.410582 +92-3211177792

Sixt kontorer Lahore Lufzhavn LHE

DHA Phase VIII
54792 Lahore
 
Tlf. +92-3211177792

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • 4x4

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice