Billeje
Lahore
Oversæt
Pakistan // Lahore
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lahore: Sixt biludlejning online booking

Opdag det nordøstlige Pakistan i en førsteklasses udlejningsbil fra en af Sixts biludlejninger i Lahore. En egen bil gør det nemt at køre på opdagelse i provinsen Punjab og den interessante storby Lahore, som er landets næstmest befolkede by. Det nordlige Pakistan er lidt af en overset perle med spændende historiske attraktioner og enestående natur, så hvis ferien eller forretningsrejsen tager dig til området, kan du glæde dig til en uforglemmelig rejse. Du foretager enkelt Sixt-billeje i Lahore ved at klikke dig frem til bestillingsdelen på websiden eller i smartphoneappen, men du kan selvfølgelig også gribe telefonen og ringe til os. Fordelen ved at booke på forhånd er, at du slipper for at skulle vente på, at udlejningsbilen eller lejekontrakten bliver forberedt ved din ankomst. Sixt står nemlig klar med bilnøglerne, når du dukker op på kontoret.

 
 • Lahore Lufzhavn
  DHA Phase VIII
  54792 Lahore

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Lahore Lufzhavn

  Sixt Billeje
  DHA Phase VIII
  54792 Lahore

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Lahore

Skønne Lahore er bl.a. kendt for sin smukke, røde moské Badshahi, der har fået farven fra sandsten, og som er så stor, at Taj Mahal i Indien ville kunne være indeni den. Den mægtige moské, som anses for at være et af byens vigtigste vartegn, ligger ved udkanten af bymuren og vest for den betagende Lahore-fæstning fra 1500-tallet, der imponerer med sin flotte indo-islamiske arkitektur. Gør også gerne brug af Sixt-billeje i Lahore til at køre mod øst til de betagende og fredelige indmurede haver Shalimar Bagh, eller tag på en spontan udflugt i nogle af det nordlige Pakistans mange fantastiske naturområder. Du bestemmer rejseruten, når du lejer en bil hos Sixt.

Skræddersy din bilrejse for komfort og fleksibilitet

Glem alt om busser og tog, når du lejer en premium-Sixtbil ved en biludlejning i Lahore. Det gør rejsen lidt sjovere og behageligere, hvis du kan bestemme, hvornår du vil starte eller afslutte udflugten, og du kan nyde friheden til at tage pauser, når du trænger til det. Vores mange køretøjer er af høj standard og fra pålidelige producenter såsom BMW, Mercedes-Benz og Audi. Det er helt op til dig, om du fx foretrækker en robust og rummelig 4x4'er til eventyrene, eller om du vil leje en praktisk og komfortabel økonomibil eller stationcar, der enkelt tager dig til dine foretrukne destinationer. Du nyder helt moderne udlejningsbiler hos Sixt, og kan desuden tilføje ekstraudstyr til din bestilling, hvis du skulle have brug for det. Rejsende med små børn kan fx tillægge en behagelig og tryg autostol til billeje eller få flere førere registreret på lejekontrakten og dermed dele ansvaret for at køre Sixtbilen. Vi kan ikke garantere et specifikt køretøj på din rejse i Pakistan, men hos Sixt vil du altid komme bag rattet i en førsteklasses bil fra din valgte kategori. Vi ønsker dig en fantastisk bilrejse, der starter i Lahore.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice