Billeje
Islamabad
Oversæt
Pakistan // Islamabad
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Islamabad: Sixt biludlejning online booking

Hos Sixts biludlejninger i Islamabad finder du premium-udlejningsbiler til fantastiske priser, som kan tilgodese alle rejsendes behov under opholdet i Pakistan. Landets spændende hovedstad Islamabad er beliggende i den nordøstlige del af Pakistan og kan byde besøgende på imponerende kulturelle og historiske seværdigheder samt skønne grønne områder for fred og ro. Hvis du vil kunne bestemme rejseruten og tempoet for din sightseeing, er det oplagt at bestille Sixt-billeje i Islamabad. Dermed slipper du for at skulle trænges med mange andre rejsende i den enorme storby, og du kan køre direkte til hotellet, når du har fået nok af oplevelser og nye indtryk.

 
 • Islamabad Lufthavn
  Airport Ave
  . Islamabad

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Islamabad/Hotel Islamabad
  Municipal Rd, G6 Markaz
  1373 Islamabad

  Ma. - To.09:00 - 18:00
  Fr.09:00 - 12:00
   15:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Islamabad Lufthavn

  Sixt Billeje
  Airport Ave
  . Islamabad

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Islamabad/Hotel Islamabad

  Sixt Billeje
  Municipal Rd, G6 Markaz
  1373 Islamabad

  Ma. - To.09:00 - 18:00
  Fr.09:00 - 12:00
   15:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

Sixt Biludlejning i Islamabad

I det nordlige Pakistan venter fantastiske oplevelser og spændende seværdigheder for enhver rejsende. Islamabad er beliggende på plateauet Pothohar og mellem distriktet Rawalpindi og den vidunderlige nationalpark Margalla. Gå endelig ikke glip af den arkitektonisk fascinerende moské Faisal, hvis form er inspireret af et beduintelt, og kør desuden gerne over til det interessante nationale monument og museum formet som en blomst, der symboliserer nationens enhed. Hvis du vil udforske imponerende natur på rejsen, kan du udnytte Sixt-billeje i Islamabad til at køre op til nationalparken og bjergkæden Margalla, som er en del af Himalaya-bjergene, og som tilbyder fantastisk vandring i bakker og dale, eller så kan du tage den cirka 190 kilometer lange køretur op til den enestående og hele 155 kilometer lange dal Kaghan, der tiltrækker mange turister fra hele Pakistan hvert år. Valget er dit, når du booker din egen Sixtbil.

Det er enkelt at leje din drømmebil hos Sixt

Sixt har gjort det virkelig nemt og hurtigt for dig at booke et køretøj ved en Sixt Biludlejning i Islamabad. Anvend den brugervenlige smartphoneapp, eller bestil via websiden, hvor du nemt skaber dig et overblik over de mange førsteklasses udlejningsbiler. Du kan naturligvis også vælge at ringe til Sixtteamet, hvis du foretrækker at snakke med en medarbejder eller har spørgsmål, og endelig har du også muligheden for at dukke op ved dit foretrukne kontor i Islamabad. Erfarne Sixt kan tilbyde dig topmoderne og pålidelige køretøjer i mange størrelser og prisklasser, og det er op til dig at vælge din foretrukne bilkategori, fx stationcar, økonomibil eller 4x4'er. Vi står til rådighed til at give tips og råd i forbindelse med bilrejsen, og eventuelt hjælpe dig med at tegne ekstra forsikringer eller tilføje tilbehør såsom GPS-navigation. Få mest muligt ud af dit ophold i det nordlige Pakistan, når du lejer en stilfuld og komfortabel bil hos Sixt.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice