Billeje
Vösendorf
Oversæt
Ostrig // Vösendorf
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Vösendorf: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i Vösendorf og få et perfekt udgangspunkt for dagsudflugter i Østrigs største delstat Niederösterreich samt rejseeventyr i hovedstaden Wien, der ligger mindre end en halv time fra Vösendorf. Hos Sixt Biludlejning får du adgang til nogle af markedets bedste udlejningsbiler, og eftersom vi er et af verdens største biludlejningsselskaber, kan du vælge mellem en række kontorer og bilkategorier. Dét giver dig den perfekte optakt til en bilferie i det smukke Østrig med alt fra alperne til smukke vinmarker.

 
 • Wien/Voesendorf
  Ortsstrasse 18 A
  2331 Vösendorf

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.07:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Wien/Voesendorf

  Sixt Billeje
  Ortsstrasse 18 A
  2331 Vösendorf

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.07:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Vösendorf

Byen Vösendorf hører hjemme i Niederösterreich, der er placeret i den nordøstlige del af Østrig. Delstaten grænser op til lande som Tjekkiet og Slovakiet mod nord. I Vösendorf finder du bl.a. det nyrestaurerede Schloss Vösendorf samt et af Europas største indkøbscentre, Shopping City Süd, med over 300 butikker. Du får kort sagt et perfekt mix mellem det gamle og det nye i en idyllisk ramme, hvor du har mindre end en halv time til Wien, der ligger i delstaten af samme navn. I Wien venter der seværdigheder som Den Spanske Rideskole, Wiener Statsoper, Schönnbrunn slot og Belvedereslottet samt flere seværdigheder, der relaterer til den verdensberømte komponist Mozart. Med billeje i Vösendorf har du kort sagt alle muligheder for at opleve Østrigs fortryllende hovedstad.

Videre rundt i Niederösterreich

Vælger du biludlejning i Vösendorf, bør du også tage på rundrejse i Niederösterreich, der har mange pragtfulde naturseværdigheder. Måske drømmer du om at stå ansigt til ansigt med Donau, mens du nynner tonerne af Strauss’ An Der Schönen Blauen Donau. Eller hvad med besøg i provinsens mange vinmarker, hvor du kan smage på de lokale vine? Du kan også nå de bjergrige landskaber ved bl.a. Wiener Neustadt. Rundturen i Niederösterreich bringer dig endvidere forbi en lang række klostre, slotte og fæstningsværker, såsom Stift Melke i byen Melk og slotsruinerne i Dürnstein. Du bør også indsnuse atmosfæren langs Wachaudalen samt i Niederösterreichs hovedstad Skt. Pölten med den barokke bykerne.

Få et førsteklasses produkt hos Sixt

Sixt Biludlejning i Vösendorf giver dig op til flere kategorier at vælge mellem, når du booker din udlejningsbil. Kategorier som stationcars, økonomibiler, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter. Bestillingen klarer du enten på egen hånd via hjemmesiden eller i fællesskab med vores kundeservicemedarbejdere over telefonen. Her kan vi også tage snakken om ekstraudstyr, såsom GPS og autostole. Med Sixt billeje i Vösendorf får du altid et førsteklasses produkt, både udlejningsbil og kundeservice er toptunet!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice