Billeje
Burgenland
Oversæt
Ostrig // Burgenland
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Burgenland: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i Østrigs provins Burgenland og oplev et smukt bakket landskab, der indbyder til cykelture og vandsport i parker, der er klassificeret som verdensarv af UNESCO, og hvor klimaet er yderst mildt og solrigt. Med Sixt Biludlejning i Burgenland kan du også nå forbi nogle af de mange slotte og vinmarker, der kendetegner det natursmukke område. Find din udlejningsbil hos os allerede i dag og gør klar til at nyde det østlige Østrig.

 
 • Graz Lufthavn

  Sixt Billeje
  Flughafenstrasse 51
  8073 Feldkirchen/Graz

  Ma. - Fr.07:30 - 17:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Weiz

  Sixt Billeje
  Dr.-Karl-Widdmann-Straße 32
  8160 Weiz

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Graz

  Sixt Billeje
  Kaerntner Str. 44
  8020 Graz

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Burgenland

Tager du til Østrig for at se masser af bjerge, er Burgenland i det østligste Østrig måske ikke lige det mest oplagte valg. Her bør du i stedet forvente dig at kunne nyde køreturene gennem et smukt kuperet terræn, der også er hjemsted for flere smukke naturreservater. Ét af dem er Neusiedler See Seewinkle, der er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Her er det oplagt at tage cyklen med i din Sixt bil og tage på ture rundt i området, hvor du bl.a. også kan nyde op mod 300 fuglearter. Du kan også dyrke alskens former for vandsport i Neusiedlsøen, som giver et godt afbræk i turene langs landevejene. Søen ligger mellem Ungarn og Østrig. Tæt på Neusiedlsøen finder du også byen Eisenstadt, der er hovedby i Burgenland. Her kan du bl.a. nyde Esterhazypaladset, domkirken Martinsdom og den smukke gamle bydel med de mange historiske monumenter. I det centrale Burgenland finder du en række slotte såsom Lockenhaus og Kobersdorf, og det er også her, du finder Frank Liszt Museet i Raiding. I det sydligere Burgenland kører du langs de mange vinmarker, hvor du bare må smage nogle få ædle dråber, inden turen går videre. Billeje i Burgenland er et must, hvis du elsker friluftsaktiviteter, små idylliske landsbyer og enestående naturreservater.

Rundt i Burgenland med Sixt

Med billeje i Burgenland får du friheden til at stoppe op, når du falder for omgivelserne og bare må indsnuse atmosfæren. Biludlejning i Burgenland er også løsningen, hvis du af forretningsmæssige grunde har brug for at komme hurtigt og effektivt rundt i området. Sixt Biludlejning er et af verdens største biludlejningsselskaber og tilbyder dig biler inden for kategorier som økonomibiler, stationcars, 4x4, sportsvogne og cabrioleter. Bestillingen kan klares over nettet eller pr. telefon. Det er desværre ikke en mulighed at reservere en udvalgt bilmodel, da denne først bliver tildelt ved din ankomst. Til gengæld får du den ønskede kategori og en bil, der er af en prima kvalitet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice