Billeje
Volda
Oversæt
Norge // Volda
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Volda: Sixt biludlejning online booking

Hvorfor ikke udforske det sydvestlige Norge i en lejet bil fra Sixt Biludlejning i Volda? Den naturskønne, lille by Volda ligger ved Voldsfjorden og er en fremragende destination for vedkommende, der søger afslapning, fred og ro under opholdet. Sixts billeje i Volda kan udnyttes til at opdage den fantastiske natur omkring Voldsfjorden, men en udlejningsbil på turen betyder naturligvis også, at du kan tage på noget længere udflugter rundt i Norge. Tjek vores udvalg allerede i dag og begynd at planlægge din bilrejse.

 
 • Ørsta-Volda Lufthavn
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Ørsta-Volda Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Volda

Uanset om du skal på en længere ferie, forretningsrejse eller weekendtur, har vi en række gode bud på udlejningsbilen til din kommende rejse. Fra Sixt Biludlejning i Volda står det dig desuden frit for at udstikke kursen rundt i landskabet. Måske drages du primært af regionens dejlige natur. Tag eksempelvis den godt 40 km lange køretur sydpå til Europas dybeste sø, Hornindalsvatnet, hvor du kan fiske fjeldørred og laks. Måske drømmer du også om at lade hjulene dreje mod bjerget Eidskyrkja, hvor friluftselskere kan vandre rundt om sommeren og stå på ski om vinteren. Få kilometer nord for Volda finder du desuden det interessante og arkitektonisk imponerende Ivar Aasen museum, hvis fokus ligger på at give folk i alle aldre gode oplevelser inden for litteratur, sprog og musik. Udlejningsbilen fra Sixt kan også tage dig ind i landet, hvor du blandt andet finder Norges højeste vandfald De Syv Søstre, der måler hele 39 meter, og det 1476 meter høje bjerg Dalsnibba, der tilbyder Europas højeste fjordudsigt over den magiske fjord Geiranger. Norge er ren verdensklasse, især når det kommer til naturoplevelser i en topklasse.

Tag Sixtbilen rundt i Norge

Den lejede bil fra Sixt Biludlejning i Volda kan anvendes til lige det, du har brug for på rejsen. Tag direkte fra hotellet til mødelokalerne eller seværdighederne og slip for at skulle tilpasse turen efter busser og toge. En Sixtbil giver dig desuden mulighed for at besøge afsides områder, der muligvis ikke dækkes af offentlige transportmidler. Det er helt op til dig at vælge bilkategorien, du foretrækker i forbindelse med billeje i Volda. Sixt kan for eksempel tilbyde robuste og komfortable 4x4'er, der kan tage dig ud i den vilde natur samt kompakte og moderne økonomibiler og stationcars, der giver plads til hele rejseselskabet og bagagen. Hvis du skulle have brug for yderligere udstyr, kan du blandt andet leje tagbøjler, autostole og GPS navigation.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice