Billeje
Sørkjosen
Oversæt
Norge // Sørkjosen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Sørkjosen: Sixt biludlejning online booking

Begynd hos Sixt Biludlejning i Sørkjosen, hvis du planlægger en bilrejse i magiske Nordnorge. Den lille by Sørkjosen er beliggende i det nordligste Norge og i regionen Tromsø, som er det tredjestørste byområde nord for polarcirklen. Når du vælger Sixt-billeje i Sørkjosen, åbner du op for muligheder for at udforske og tage på spændende udflugter. Det er svært at tage rundt i området med offentlige transportmidler, men med en premium-udlejningsbil fra Sixt bestemmer du både rejserute og tempo. Tag på vidunderlige vandringer i naturen, og tag pauser, når du vil fotografere eller påfylde energidepoterne. Med Sixt opnår du fleksibilitet og frihed under dit skønne ophold i det nordlige Norge.

 
 • Tromsø Lufthavn

  Sixt Billeje
  Flyplassveien 31
  9016 Tromsoe

  Ma. - Fr.07:00 - 24:00
  Lø.09:00 - 22:00
  Sø.10:00 - 23:00
  Helligdag10:00 - 21:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Alta Lufthavn

  Sixt Billeje
  Alta Lufthavn
  9515 Alta

  Ma. - Fr.06:00 - 23:00
  Sø.08:30 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Tromsø

  Sixt Billeje
  Skognesveien 2
  9016 Tromsø

  Ma. - Fr.07:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Alta

  Sixt Billeje
  Skiferveien 2
  9513 Alta

  Ma. - To.08:00 - 21:00
  Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Sørkjosen

Når du booker Sixt-billeje i Sørkjosen, har du mulighed for at udforske nogle af Norges mest betagende og imponerende naturområder. Det er desuden et fantastisk sted at opleve det farverige nordlys, der ind imellem lyser nattehimlen op. Når du besøger Sørkjosen, kan du eksempelvis udnytte Sixtbilen til at køre på opdagelse i den vidunderlige nationalpark Reisa mod sydøst, hvor du kan fiske i Reisælva, se vandfaldet Mollisfossen, vandre ved bjerget Ráisduattarháldi og være heldig at se ørne og falke. Hvis du foretrækker at udforske natur tættere på Sørkosen, kan du tage den korte køretur ned til bjergområdet ved Lundefjellet, der lover fantastiske vandreruter og udsigtspunkter over havet. Gør transporten i det nordlige Norge afslappet og behagelig, når du lejer en komfortbil hos Sixt.

Erfarne Sixt tager godt hånd om dig på bilrejsen i Nordnorge

At foretage billeje hos professionelle Sixt er ensbetydende med fleksibilitet og komfort under dit ophold. Det tyske biludlejningsfirma er kendt for sin høje kvalitet og fremragende service, hvilket betyder, at du er i trygge hænder på din ferie eller forretningsrejse i det nordlige Norge. Vores mange kvalitetsbiler kan lejes til konkurrencedygtige priser og kommer i diverse kategorier såsom 4x4'ere, stationcars og økonomibiler. Det er op til dig at vælge lejeperiode, prisklasse og størrelse på dit foretrukne køretøj, som venter ved din valgte Sixt Biludlejning i Sørkjosen, hvis du booker på forhånd via websiden, smartphoneappen eller telefonisk ved Sixts medarbejderteam. Et moderne og pålideligt køretøj giver dig frihed på rejsen, og mange af vores kontorer kan desuden tilbyde en fleksibel 24 timers returneringsservice, der betyder, at du kan aflevere udlejningsbilen, når det bedst passer dine øvrige rejseplaner. Nyd et fantastisk ophold med Sixt i vidunderlige Nordnorge.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice