Billeje
Ørsta
Oversæt
Norge // Ørsta
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ørsta: Sixt biludlejning online booking

Nu har du mulighed for at leje en bil gennem Sixt Biludlejning i Ørsta, hvis du vil have fuld frihed til at opdage Norge på dine præmisser. Ørsta ligger ved landets smukke vestkyst og den betagende Vartdalfjord. Her er du omkranset af naturskønne omgivelser med sneklædte bjerge, grønne enge og imponerende fjorde. Den bedste måde at opdage regionen er helt klart med en lejet bil. Billeje i Ørsta gør det nemt at besøge afsides naturområder, hvor offentlige transportmidler ikke kan tage dig hen, ligesom du frit kan foretage alle de stop, du ønsker, ved de mange udsigtspunkter langs kysten.

 
 • Ørsta-Volda Lufthavn
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Ørsta-Volda Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Ørsta

Lad Sixtbilen give dig en både hurtig og nem adgang til alle de populære attraktioner, uden at du først skal skifte mellem busser og toge. Området bugner eksempelvis af fantastiske vandringsled, der tager dig gennem enestående landskaber. Styr gerne udlejningsbilen hen til det ca. 1500 meter høje fjeld Skårasalen mod syd, der ikke er alt for udfordrende at bestige, og som byder på storslåede udsigter over landskabet Sunnmøre, eller kør mod bjerget Kolåstinden mod øst, der er omtrent 1400 meter højt og lettest at bestige om vinteren, når skiene er spændt på fødderne. Det kan også anbefales at parkere Sixtbilen for at tage på en bådtur ved Hjørundfjorden, der med sin imponerende længde på hele 35 km er en af Norges længste og smukkeste fjorde. Udover de mange naturskønne områder kan du styre bilen mod den hyggelige by Ålesund, som du finder ca. 50 km og omkring 1 time og 40 minutters kørsel mod nord.

Lej bilen her på siden eller telefonisk

At leje en bil ved Sixt Biludlejning i Ørsta giver mange fordele. Billeje giver blandt andet mulighed for at opdage regionens imponerende natur, der adskiller sig meget fra det danske landskab. Med bilen er du også altid tættere på charmerende byer og populære seværdigheder, ligesom du kan køre direkte til den lokale lufthavn Ørsta Volda. Ved Sixt Biludlejning i Ørsta vil du kunne vælge Sixtbilen på baggrund af et ganske varieret udbud af moderne biler, der alle kan lejes til en konkurrencedygtig pris. Det er fuldt ud muligt at reservere billeje i Ørsta direkte på kontoret, men hvis du forhåndsbestiller online eller telefonisk, vil vi står klar med lejekontrakten og udlejningsbilen ved ankomsten, så du sparer tid på det administrative og i stedet kan tage direkte ud i Vestnorge, hvor oplevelserne altid står på spring.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice